andariel
mama super dwójki :]
no właśnie nie wiem, ale przypomniało mi się, że moja koleżanka jest akurat w ciąży (z bliźniakami, tak na marginesie:-)) i zaszła będąc jeszcze na wychowawczym; podpytam ją i dam znać tutaj;
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja szefowa nic nie mówi, na wszystko się zgadza i jak tylko umie i może idzie mi na rękę. Dopiero teraz człowiek docenia co ma, jak czyta o Waszych problemach.
dziewczyny doczytalam ze jak wroce do Polski na stale to moge sie ubiegac o becikowe az do sierpnia tylko potrzebne jest do tego zaswiadczenei od ginekologa ze chodzialm do kontrolii od 10 tyg ciazy
jak to zaswiadczenie wyglada? trzeba dolaczyc do tego jakies badania itd czy zaswiadczenie wystarczy
mysle zeby polozna ktora mnei prowadzila tutj o cos takiego poprosic, neich przybije pieczatke powinno wystarczyc mam nadzieje