reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Formalności po narodzinach dziecka

W takim razie spóźniona, ale serdeczne życzenia z okazji Dnia Babi dla wszystkich forumowych babć :wink::laugh2::-p

ja za tydzien 35 skoncze to dopiero ze mnie babcia:-D:-D
szkoda ze tak daleko mieszkacie bo bym zaopiekowała się dziaciaczkami, bo uważam ze dobra ze mnie niania była;-)
moze po wakacja jakiegos babska sobie znajdę:tak:

Byłabym pierwsza chętna, która bez obaw powierzyłaby Ci maluszka.
Zastanawiam się jak to będzie jak czas będzie wracać z wychowawczego do pracy :zawstydzona/y:

reklama
no to i ja musiałabym sie do tych babc zaliczyc,ale ja sie czuje na 25 wiec babcia mi nie w głowie,ja sie cieszę,że bede w domku i samam mogłabym jeszcze kilkoma szkrabami sie zając,bo ja kocham dzieci

ja też sobie w podaniu sama wyliczyłam cały urlop za 2010 i wysłałam, ale czekam na odpowiedź czy dobrze obliczyłam, czyt. czy mi się należy cały urlop czy może tylko parę dni? dam znać jak mi odpiszą, bo na razie im się nie spieszy :dry::dry::dry:
Izabela,to dokladnie tak jak u mnie,nie dzwonia wcale....a dzis pierwszy dzien urlopu zaleglego za 2009 r sie zaczal....wiec nie wiem jak nie zadzwonia,to co mam sama sie do nich odezwac?No bo jak nie przyznaja mi tego urlopu za 2010 calego to musze przeciez poodanie o wychowawczy napisac........
Zulejka u mnie podobnie - i wiek dokładnie tak samo starczy ;)
Ło,to ja tez juz babcia jestem w listopadzie mi 34 stuknie:szok:...a nikt mi zyczen na dzien babci nie slkadal........buuuuu......hi,hi.....

reklama
anet, dzwoniłam do pracy i powiedzieli, że oni się tym nie zajmują, tzn. podaniami o urlop i podobno odesłali do mojej kierowniczki... ale dowiedziałam się, że należy mi się cały urlop za 2010 :-) zobaczymy czy kierowniczka powie to samo, jak nie to niech sobie zadzwoni do kadr :tak: i tak muszę się wybrać do kierowniczki, żeby wypełnić papiery o resztę urlopu za 2009 (bo wypisała mi tylko na 6 dni :dry:) i za 2010

Do góry