_karincia_
Fanka BB :)
yyy...
..ale jak??
Prosze o udzielenie mi urlopu opieki na Dzieckiem??
..ale jak??
Prosze o udzielenie mi urlopu opieki na Dzieckiem??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny od jakiego lekarza bierze się zaświadczenie do pracy że się piersią karmi? Ogolny, ginekolog czy pediatra?
podania nie dałam, bo nie wiedziałam do kiedy mi naliczą urlop, ale poinformowałam ich ustnie... zresztą kierowniczka pytała się mnie jeszcze jak byłam w ciąży czy jak dopiero co urodziłam, także wiedziała wcześniej....izabela ale nie dałaś żadnego podania o wychowawczy jeszcze co?jeśli nie żądasz całego urlopu za 2010 mówiąc że przemyślałaś i wracasz masz prawo.
ale kadry nie mają nic przeciwko, o tym czy mi udzielić urlopu w całości decyduje kierowniczka i tylko ona, kadry nie mają nic do tegoizabela... dziwną masz ta firmę u mnie wiedzą ze idę na wychowawczy a udzielili urlop w całości za 2010 i nie było problemu :-). Nawet sama kadrowa mi podpowiedziała to rozwiązanie, zebym nie była stratna powiedziała, ze przed wychowawczym mam sobie wybrać cały urlop za 2010, by mi nie ucięli.