reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Karol już ładnie chodzi za rączkę (albo trzyma się za palec :-)). Po domu już nie chce raczkować, tylko ciągnie nas wszędzie za sobą - łapie za palec i wlecze .
Mój Mały chce tylko sam biegać - za rączkę to się wyszarpuje. Zawsze chce uciekać w przeciwną stronę niż my zamierzamy iść, a jak mu robimy papa to on nam też papa i idzie w sobie wiadomym kierunku. Mamy bieganiny
dziś nauczył się warczeć na psa
dziś nauczył się warczeć na psa
A
Agutek
Gość
Dziewczyny, które nie mają - polecam zabawkę MULA z IKEI
Moja długo na nią nie zwracała uwagi (dostała na roczek) i niedawno moja mama jak się nią opiekowała to bawiła się z nią tą Mulą. I to był właściwy moment. Teraz młoda idzie sobie nagle w ciągu dnia do pokoju, siada na krzesełko i zaczyna przekładać te kulki w Muli. Przerzuca w tę i z powrotem po czym schodzi z krzesełka, idzie na drugą stronę stoliczka, siada na drugim krzesełku i zaczyna przekładać kulki z drugiej strony zabawki. Potrafi tak 15 minut siedzieć i przekładać.Wraca do niej kilka razy dziennie. Także trafiony prezent i polecam.
Moja długo na nią nie zwracała uwagi (dostała na roczek) i niedawno moja mama jak się nią opiekowała to bawiła się z nią tą Mulą. I to był właściwy moment. Teraz młoda idzie sobie nagle w ciągu dnia do pokoju, siada na krzesełko i zaczyna przekładać te kulki w Muli. Przerzuca w tę i z powrotem po czym schodzi z krzesełka, idzie na drugą stronę stoliczka, siada na drugim krzesełku i zaczyna przekładać kulki z drugiej strony zabawki. Potrafi tak 15 minut siedzieć i przekładać.Wraca do niej kilka razy dziennie. Także trafiony prezent i polecam.
blueberry77
U nas w przychodni jest taka mula i Karol nią próbuje rzucać. Więc ja wolę na razie jej nie mieć .
ewa0381
Fanka BB :)
Agutek ja dawno chciałam ją kupić i zawsze zastanawiało mnie czy córcia bawiłaby się nią. Wczoraj pojechaliśmy do Ikei i poszliśmy do kąciku z zabawkami. Wyszliśmy z tamtąd z króliczkiem. Mula nie interesowała córcię, wolała nosić klocki, kręcić się na foteliku itd.Dziewczyny, które nie mają - polecam zabawkę MULA z IKEI
kaskada
Marcowa mama 2007
Agutek my też mamy mulę. Kupiłam to dawno temu i stało długi czas nieużywane. Potem Wojtek brał do ręki ( a w zasadzie rąk) i próbował przenosić z miejsca na miejsce. A od jakiegoś czasu bawi się tym bardzo fajnie.
To jest dobra rzecz bo wyrabia sprawność rąk, koordynacje itp. Jak miałam kiedyś uraz dłoni i potem chodziłam na rehabilitacje - to jako jedno z zadań były ćwiczenia na tym urządzeniu właśnie.
To jest dobra rzecz bo wyrabia sprawność rąk, koordynacje itp. Jak miałam kiedyś uraz dłoni i potem chodziłam na rehabilitacje - to jako jedno z zadań były ćwiczenia na tym urządzeniu właśnie.
Sandi
Fanka BB :)
mozecie wstawic zdjecie tej muli? bo ja nie kojarze co to moze bycAgutek my też mamy mulę. Kupiłam to dawno temu i stało długi czas nieużywane. Potem Wojtek brał do ręki ( a w zasadzie rąk) i próbował przenosić z miejsca na miejsce. A od jakiegoś czasu bawi się tym bardzo fajnie.
blueberry77
mozecie wstawic zdjecie tej muli? bo ja nie kojarze co to moze byc
reklama