reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja czuje czasami dziwne ruchy jakby cały żołądek mi się przewracał, ale to chyba jak dzidzia się obraca tak czuje. Mam problem z żołądkiem , jak zjem jakieś mięso albo chociaż sos sam z ziemniakami to zaraz do ubikacji lecę i tak już od paru dni:zawstydzona/y:. Ale jutro będę u położnej i gina i mam nadzieje, że wszystko jest ok.

reklama
Jak dotąd moje dziecko się tłukło jak hehe "potłuczone" to dziś ma jakiś leniwy dzień. Niskie ciśnienie jest czy co? Lekko sobie bryka, widocznie się jeszcze nie obudziło, z resztą tak jak i ja. Jakbym mogła to bym spała ile wlezie.
Plus - troszkę odpocznie mi mój zmasakrowany pęcherz.

a moja dzidzia się obraziła :-( poskarżyłam Wam na forum, że często się wierci, tak wczoraj tylko z 5 razy. za to wieczorem koło 23 tak mnie skopała, że aż bolało.. leżenie na boku nic nie pomagało..
już więcej nie żalę się na ruchy mojego maleństwa :-D

Ja slyszałam, że można wtedy zacząć się jakoś ruszać Wchodzić po schodach albo ruszać biodrami. Podobno to uspokaja. Ja jeszcze nie czuję aż tak bardzo. Czasami wydaje mi się, że się tam pluska.. Dzisiaj może poznam płeć, ostatnio się skubane zasłoniło.

a moja dzidzia się obraziła :-( poskarżyłam Wam na
forum, że często się wierci, tak wczoraj tylko z 5 razy. za to wieczorem koło 23 tak mnie skopała, że aż bolało.. leżenie na boku nic nie pomagało..
już więcej nie żalę się na ruchy mojego maleństwa :-D

Ja pisałam jeszcze niedawno że mój syn jest bardzo spokojny...A tu dzisiaj od godziny szaleje tak że co 20 min musze odwiedzać toaletę...bo skacze po pęcherzu:-) Mały łobuziak:-D:-)

a mnie dziś mój maluch zaskoczył, zawsze jak jadę autem to cisza- śpi a dziś tylko auto ruszyło a ten bam, bam skopał mame :-)

wczoraj pytałam, czy jak dziecko "odzywa się " średnio 12-14 razy w ciągu dnia, to czy to nie za dużo?
a on,że to normla:-) ze niektóre kobiety średnio co godzine czują takie 10-15 minutowe sesje :-)

Witam własnie u mnie od kilku dni takie sesje trwają:-) mój mały wiecej daje znać o sobie niż spi. czasem jest tak ze nawet godz czuje non stop jak sie wierci a teraz to już widze po brzuszku jak tylko podskakuje:-D potem robi sobie poł godz przerwy i znów sie zaczyna joging:-D:-D:-D
najgorzej tylko jak gdzieś tam pod żebra wejdzie, to az czasem cos zakłuje :tak:

a wczoraj prostu po usg jak wiedziałam jak leży to chyba głaskałam go po pupci :-D:-D

reklama
:-D:-D:-D super! ja już nie moge się doczekać kolejnego Usg ale jeszcze nie wiem kiedy:-(będe je mieć. bo fajnie tak popatrzeć na nasze kruszynki jak tam brykają w brzucholku:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry