reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
estragon a może wmawiasz to sobie?
taaa, jasne;-).
Wcześniej faktycznie moje libido było niskie, ale jak już mu prawie wprost powiedziałam, to i tak nic z tego nie wyszło:-:)zawstydzona/y:.
A w ogóle od lipca, to kochaliśmy się tylko 5 razy, bo mój był za granicą w lipcu i sierpniu, więc 2 razy w sierpniu, kiedy zaszłam w ciążę i potem we wrześniu 3 razy:-p:dry:. Tak oto wygląda białe małżeństwo:-p:-D

reklama
estrogen to trzeba go oświecić,tez ze się nie domyślił,albo się boi o dzidzie:tak:

u mnie też libido spadło,jakoś od listopada miałam już zielone światełko, ale do grudnia była cisza, teraz też nie jest jeszcze tak jak zawsze, ale ochota jest, a mój M to chętnie jeszcze częściej by chciał, choć z początku też się bał czy dziecku krzywdy nie zrobi :-D:-D:-D

Dziewczyny ja tez mam ochote ale strach o malca jest wiekszy chyba!!! A mój Grześ to juz nie moze doczekac sie zeby w koncu lekarz powiedzial że mozna tzn wiecie ja nigdy nie pytalam czy możemy wiec myslalam że pewnie nie:(((

:-D
Dziewczyny ja tez mam ochote ale strach o malca jest wiekszy chyba!!! A mój Grześ to juz nie moze doczekac sie zeby w koncu lekarz powiedzial że mozna tzn wiecie ja nigdy nie pytalam czy możemy wiec myslalam że pewnie nie:(((
sama zapytaj lekarza, może już macie zaswolenie :-)
:-)my po mimo zezwolenia i tak się baliśmy, zaraz po sprawdzałam, czy znowu nie plamię i krwawię.no i jak mój M to nazwał, ze kochaliśmy się na " pół gwizdka" :-D

u mnie też libido spadło,jakoś od listopada miałam już zielone światełko, ale do grudnia była cisza, teraz też nie jest jeszcze tak jak zawsze, ale ochota jest, a mój M to chętnie jeszcze częściej by chciał, choć z początku też się bał czy dziecku krzywdy nie zrobi :-D:-D:-D
My początkowo z meżem wstrzywaliśmy się po wizycie w szpitalu...Ale teraz kochamy się nawet 4 razy w tygodniu:-) Chociaż moje libido nie jest wysokie to mój mąż nie odpuści:-D;-);-)

jaszczurka, dobrze że mój M tego nie czyta :-D:-D bo tez by tak chciał :-D
narazie my tak góra 2 razy w tygodniu. a to z tego względu,ze mój długo pracuje, jak on wraca, zanim zje, wykąpie sie, to ja prawie śpię :-D

estragon , od razu asexualna! :wściekła/y:A może mąż się boi że zrobi krzywdę dziecku? Często słyszy się pogląd, że w ciązy nie wolno itp....Jak już brzuch mi się zaokrąglił, mój mąż stwierdził, że "po" ma wyrzuty sumienia, ze krzywdę dziecku robi itp.Na szczęscie wybiłam mu z głowy te głupoty i teraz spokoju mi nie daje :-p:-p:-p:-p

moja mala dziewczyneczka wlasnie sie obudzila i harcuje. od kilku dni ma nowa swietna zabawe: traktuje moj pecherz jak worek treningowy. dobrze ze to jeszcze nie boli bo co drugiego kopniaka dostaje wlasnie w pecherz.

reklama
Dobry wieczór :)

A czujecie czasem takie niezbyt przyjemne ruchy? Kurka wodna nie wiem jak to obrazowo opisać. To coś takiego jakby tarcie, a nie kopnięcia.
Dziwne uczucie. Niestety już nie pamiętam czy miałam coś takiego w poprzednich ciążach.
Aż ubzdurałam sobie, że mam za mało płynu owodniowego i dlatego tak to odczuwam. Dobrze, że idę do gina pojutrze, na USG.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry