reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mój młody miał chyba wczoraj dzień wariata - od rana harce na całego :-D zaczęło się zanim jeszcze wstałam z łóżka, później w szkole rodzenia ćwiczył razem ze mną :yes: a wieczorem dał popis roku - pukał sobie w kilku miejscach brzucha naraz :-D śmieliśmy się z mężem, że on to się tam chyba nie nudzi :-) jeszcze jak kładłam się spać przed 1 w nocy to dawał czadu :-D ogólnie cały dzień więcej się ruszał niż spał...
no i chyba te wczorajsze wygibasy trochę go zmęczyły bo dziś jest już dużo bardziej spokojny ;-)

reklama
mój Maksio dzisiaj nie ma zamiaru iść spać do co jakiś czas daje mi znać ze mu się nudzi.

a moja Gabi nawet dziś grzeczniejsza jest niż wczoraj chyba dlatego że ja tez dzis taka spiaca jestem że normalnie oczy mi sie zamykaja same

Moja dziś spokojna, a pewnie dlatego, że ma zakwasy po wczorajszych igraszkach. Znając życie znowu wieczorem zacznie szaleć do samej nocy.

ja dziś rano otowrzyłam okno i przykryłam się po szyję, zaciągnęłam parę razy meega świżym, mrożnym powietrzem i synuś zaczał fikać :-D

Na moim suwaku w poprzednim tygodniu sugerowali liczenie ruchów dziecka - jesli 10 w ciagu godziny to ok. Nieźle bo moja Mała Lejdi wywija kopytkami 10 razy ale na 5 minut a wieczorem to brzuch "żyje własnym życiem"...zastanawiamy się z A. czy to przepowieada ewentualne ADHD u naszej Królewny, hihi

Na moim suwaku w poprzednim tygodniu sugerowali liczenie ruchów dziecka - jesli 10 w ciagu godziny to ok. Nieźle bo moja Mała Lejdi wywija kopytkami 10 razy ale na 5 minut a wieczorem to brzuch "żyje własnym życiem"...zastanawiamy się z A. czy to przepowieada ewentualne ADHD u naszej Królewny, hihi
:-D:-D u nas to samo, i też z moim M zastanawiamy się, czy to nie ADHD :-p

U nas wczoraj wieczorem ten sam temat - 10 ruchów na 5 min. - ADHD? :-p

U nas wczoraj wieczorem ten sam temat - 10 ruchów na 5 min. - ADHD? :-p

o bez beki! :D Ja się śmieję, że mój mały uprawia juz wspinaczkę. Bo idzie tak z dołu na górę, z góry na dół i dosłownie czuje jak pokonuje tę trasę w parę minut wykonując przy tym jakies 10 kopniaków przynajmniej :D

Zaraz ADHD, nadaktywność po prostu :D

reklama
a w ogóle to mój mały ma nową zabawę - moje żebra :crazy: wczoraj zaczął i ciąlge z prawej strony wkłada nogi pod żebra, kurde nic przyjemnego

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry