magda102
Fanka BB :)
krewetko Twoja dziecina tak jak moja - prowadzi nocny tryb życia, a w dzień właśnie jak napisała asieek to odsypia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no , poczekaj jeszcze z 1,5 tygodnia:-)Moja mała Gabi jest delikatna dla mamusi grzeczna dziewczynka, czasem tylko potrafi dac mocno o sobie znać jak kopnie to aż dech zapiera ale ogolnie jest delikatna, wszyscy mi mowia ze jeszcze sie rozszaleje, Kochana malutka
ja wczoraj przytuliłam się wieczorem przed zaśnięciem do pleców mojego M, to śmiał się, bo mówi, że czuje, jak mały go kopieMój mąż też mówi, że czuje jak on rusza się w nocy i kopie. Jak zdąże zasnąć przed rozpoczęciem maratonu to dobrze ale jak nie to do 12 usnąć nie mogę..