reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krewetko Twoja dziecina tak jak moja - prowadzi nocny tryb życia, a w dzień właśnie jak napisała asieek to odsypia ;)

reklama
Moja mała Gabi jest delikatna dla mamusi:) grzeczna dziewczynka, czasem tylko potrafi dac mocno o sobie znać jak kopnie to aż dech zapiera ale ogolnie jest delikatna, wszyscy mi mowia ze jeszcze sie rozszaleje, Kochana malutka:)
no , poczekaj jeszcze z 1,5 tygodnia:-)
mój mały kopie często i wszędzie, śrdenio co godzinę i są to ostre harce:tak:
ale ja nie narzekam:-) niedługo pewnie będzie miał już mniej miejsca i będzie grzeczniejszy :-p

Mój mąż też mówi, że czuje jak on rusza się w nocy i kopie. Jak zdąże zasnąć przed rozpoczęciem maratonu to dobrze ale jak nie to do 12 usnąć nie mogę..
:-D:-D ja wczoraj przytuliłam się wieczorem przed zaśnięciem do pleców mojego M, to śmiał się, bo mówi, że czuje, jak mały go kopie :-D

U mnie w dzień jest w miarę.Ale jak przychodzi wieczór to daje mi popalić.Jak zacznie o 22,to i czasami do 3-ej w nocy szaleje,a ja spać nie mogę...Ale i tak jest grzeczniejsza niz starsza córcia,ta to całe dnie i noce szalała.Przez to urodziła się cała owinieta pępowiną (szyja 4 razy),a ,że duża nie była (2580),więc miała sporo miejsca i do końca szalała.

ja w nocy jak śpię, to nie wiem, czy mały szaleje, ale jak tylko się obudzę np o 3 na siku albo pić, to mały też się budzi i wtedy szaleje. zaczyna po bokach kopać, a potem opanowuje cały brzuch:-D:-D

moja mala chwilowo jakas spokojna. zauwazylam ze jak sie ulozy tak ze nozki i raczki ma po mojej lewej stronie to ruchy sa slabsze, jakby nie bylo jej wygodnie i miala mniej miejsca, marne te kopniaczki wtedy. a jak ma nozki i raczki z prawej to wariuje na calego.

U mnie podobnie jak u Was:tak: Najwięcej wariuje w nocy jak kładę się spać ale tak fika, że nie mogę skupić się na śnie;-) a ostatnie dni upodobał sobie prawą strone mojego brzuszka i obserwuje sobie jak mi bębenek faluje:-):-)w nocy tez zawsze mam przerwę na siku;-)

jat tam harce w brzusiu bo mój mały to tak sie wierci ze mama kwadratowy brzuch i moj M sie smieje ze jeszcze chwila i tak mi zostanie. wczoraj wieczorem to niewiedziałą jak sie mam położyc bo z kazdej strony mnie torpedował.

A mój syncio to mały wariat... lata po całym brzuszku... sprawdza każdy zakamarek... najgorzej jak bawi się przy moich żebrach... :-) jak się wypina to tak fajnie mi brzusio wychodzi z jednej strony ;-) ciągle czuję jego ruchy, ja nie wiem, czy on już nie lubi sobie śpiochać ? :tak:;-) hihi

reklama
mój syncio miała dzisiaj rano po raz pierwszy czkawkę bo brzusio tak mi się rytmicznie unosiłł i nawet M się pytał co się tam dzieje

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry