reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja dzidzia też jest b. ruchliwa, ale gdzieś tak z tydzień temu nastraszyła mnie.
Cały dzień się nie ruszała. Próbowałam ją jakoś delikatnie zbudzić. Nic nie pomagało.
Powoli zaczęłam się martwic...
Ale za to jak późnym wieczorem zaczęła harcować, to aż słabo mi się robiło od tych kopniaczków :)
Ach te maleństwa ;)

reklama
Moja dzidzia też jest b. ruchliwa, ale gdzieś tak z tydzień temu nastraszyła mnie.
Cały dzień się nie ruszała. Próbowałam ją jakoś delikatnie zbudzić. Nic nie pomagało.
Powoli zaczęłam się martwic...
Ale za to jak późnym wieczorem zaczęła harcować, to aż słabo mi się robiło od tych kopniaczków :)
Ach te maleństwa ;)

Miałam jakiś czas temu podobnie tylko że na moją córcię działa ciepła kąpiel :) Tak ją "obudziłam", bo też wyjątkowo długo jej nie czułam i zaczynałam się coraz bardziej martwić :( Na szczęście od tamtej pory Majeczka kopie jak szalona i nie daje mamusi powodów do zmartwień :p

A u mnie się wyjaśniło czemu mój mały taki leniwy w dzień:-)
Mąż mówił że pół nocy czół jak się mały przewracał i po ręce go smyrał. A ja wyrodna matka nic nie czułam i całą noc przespałam:-D. Nic dziwnego, że mały w dzień śpi jak w nocy harcuje:tak:

Mój synek tez jest wyjątkowo ruchliwy i silny :-)
Dziś rano tak kopnął, że kotka która spała mi na brzuchu odskoczyła przerażona:szok:

Oj nie wiem co to będzie jak się urodzi...

Moja mała Gabi jest delikatna dla mamusi:) grzeczna dziewczynka, czasem tylko potrafi dac mocno o sobie znać jak kopnie to aż dech zapiera ale ogolnie jest delikatna, wszyscy mi mowia ze jeszcze sie rozszaleje, Kochana malutka:)

A u mnie się wyjaśniło czemu mój mały taki leniwy w dzień:-)
Mąż mówił że pół nocy czół jak się mały przewracał i po ręce go smyrał. A ja wyrodna matka nic nie czułam i całą noc przespałam:-D. Nic dziwnego, że mały w dzień śpi jak w nocy harcuje:tak:

Mój mąż też mówi, że czuje jak on rusza się w nocy i kopie. Jak zdąże zasnąć przed rozpoczęciem maratonu to dobrze ale jak nie to do 12 usnąć nie mogę..

reklama
Ojeju, dziewczyny, nie narzekajcie na swoje maluchy, bo mój synuś wczoraj szalał bez przerwy od 11 do 23:baffled: Przez 12 godzin!:szok: Nie wiem skąd on tyle energii wziął:confused: A dziś też od rana do tej pory, cały czas. Już jestem cała obolała:sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry