Moja córcia ostatnio upodobała sobie czas mojej kąpięli na ćwiczenia fizyczne Jak leżę w wannie i czytam książkę wtedy mała wariuje na całego Ale to dobrze upewnia mnie w przekonaniu, że tak jak mamusia będzie lubiła wodę i od 3 miesiąca zaczniemy chodzić na basen
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ale macie fajnie Ja zaczęłam czuć ruchy dopiero 2 tygodnie temu. Strasznie się tym denerwowałam. Lekarze i pielęgniarki mówili mi żeby się nie przejmować, że to normalne że jeszcze nic nie czuję ale jednocześnie na każdej wizycie pytali czy już coś poczułam.Było to trochę frustrujące.
Na szczęście mały zaczął się ruszać :-). Tylko jest strasznie leniwy co też mnie martwi:-(.
Może po prostu lubię się martwić?Może zaczynam mieć paranoję?
Skoro lekarz mówi że wszystko jest w porządku to chyba jest. Prawda?
Co do dotykania brzusia to też tego nie znoszę (ogólnie niedotykalska jestem). Na szczęście u mnie jest jeszcze mały i prawie nie widoczny więc nikt mnie jeszcze nie maca:-)
Na szczęście mały zaczął się ruszać :-). Tylko jest strasznie leniwy co też mnie martwi:-(.
Co do dotykania brzusia to też tego nie znoszę (ogólnie niedotykalska jestem). Na szczęście u mnie jest jeszcze mały i prawie nie widoczny więc nikt mnie jeszcze nie maca:-)
Ale macie fajnie Ja zaczęłam czuć ruchy dopiero 2 tygodnie temu. Strasznie się tym denerwowałam. Lekarze i pielęgniarki mówili mi żeby się nie przejmować, że to normalne że jeszcze nic nie czuję ale jednocześnie na każdej wizycie pytali czy już coś poczułam.Było to trochę frustrujące.
u mnie macają Ci co wiedzą. Ostatnio to przybrało na sile (przed egzaminami) Niby przyniosło szczęście
Nasz Malutki dziś dwa razy przygrzał tatusiowi w ucho.
Muszę zaznaczyć, że tatuś się bardzo cieszył bo po raz pierwszy poczuł maluszka :-)
Tatusiowi też się wydaje, że dzisiaj poczuł pierwszy raz
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.