reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moja córcia dziś leniwa jak nigdy.... pewnie jej za słodko po porannej glukozie. Ja mam nadzieję, że nie będzie próbować nadrobić aktywności w nocy, bo będzie lipa ze spania....
u mnie wczoraj to samo chyba go zmuliło po glukozie, bo najpierw czkawke miał :-D a potem chyba się obraził i o dziwo do 8 dziś cicho siedział:-)

reklama
Aga moja mała też miała wczoraj czkawkę i to parę razy. Już śmiać mi się chciało bo była tak ułożona, że cały brzuch mi skakał. A z reguły to tylko jedna strona mi podskakuje, wczoraj obie.

Moje dzisiejsze siedzenie w domku, lub leżenie na kanapie, skutkuje tym, że bejbi non stop szaleje:-)

Nasz synek wariuje wieczorem i w nocy. Na samym poczatku były takie delikatne.. miałam wrażenie, że tylko sie rozciąga a teraz jak zacznie buszować to zastanawiam się czy sobie krzywdy nie zrobi:p Wiem, wiem, niewykonalne ale jednak! :D

Nasza dzidzia najmocniej kopie wieczorem, jak mąż z pracy wraca. Wczoraj, aż mi brzuch z jednej strony podskakiwał, tak szalała :-D. W dzień jest spokojniejsza, chociaż zdarza się coraz częściej, że też ostre wygibasy robi :-D:-D:-D

U mnie też sala gimnastyczna z brzucha:-) Czasem jak się mały próbuje prostować, to aż całą mnie prostuje:confused::-D A wczoraj w aucie znalazł drogę do wyjścia i stwierdził że spróbuje się wydostać, to było dziwne i niezbyt przyjemne jak tak kopał z całej siły tam:sorry2::baffled: Wreszcie rozłożyłam siedzenie i na leżąco jechałam, trochę przestał. A dziś to samo robi, na szczęście teraz nie trafia aż tak celnie hihi:-)

widzę, że mmy podobnie :-)
mój mały czasem tak mocno wali, że jestem w szoku, że ma tyle siły, a czasem delikatnie się przemieszcza i widzę kulkę, która wędruje z lewej do prawej strony:-D
a jak jestem skulona bardziej tzn nie siedzę prosto to też po szyjce daje- każe mi się wyprostować, albo wstać :-D

sprytne te nasze maluszki:) Moja uwleibia szalec wieczorem i to wtedy potrafi mocno mnie skopać aż brzuch mi skacze... ale ostatnio przez dzień tez robi takie akcje chwilowe. Cudowne to uczucie prawda dziewczyny?

reklama
Fajoskie :)

Podobno dużo mam za tym tęskni po porodzie. Generalnie nie można juz dziecka miec bardziej przy sobie....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry