reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
2-3 godziny? :szok: to długo śpi, mój to średnio co godzinę daje mi się we znaki :-D
Wszystko jest uzależnione od tego co ja włąsnie robię jak chodzę to mały jakoś "zamiera"Jak tylko usiąde do jedzenia albo zeby sie pouczyć zaczyna się szaleństwo....Wczoraj wieczorem...chyba się rozciagał bo czułam go w dwóch miejscach i po prawej i lewej stronie...:-)Jest taki silny...:)A Twój Aga mocno daje się we znaki?:-)

reklama
Ja zauważyłam u mojego pewną prawidłowość...
gdy jestem sama w domu to większość czasu śpi, ale gdy reszta domowników wraca i robi się głośniej to zaczynają się harce w brzuszku... chyba jest bardzo towarzyski bo cały brzuszek mi podskakuje:-)... a juz weekendy są całkiem szalone....

Ja zauważyłam u mojego pewną prawidłowość...
gdy jestem sama w domu to większość czasu śpi, ale gdy reszta domowników wraca i robi się głośniej to zaczynają się harce w brzuszku... chyba jest bardzo towarzyski bo cały brzuszek mi podskakuje:-)... a juz weekendy są całkiem szalone....
No to dzidzia bedzie towarzyska....:-)

Moja dzidzia ostatnio tak się rozszalała, że wieczorami, aż mi brzuch podskakuje :-D
W dzień jest troszkę spokojniejsza :tak:
Ostatnio mój mężuś stwierdził, że on coraz bardziej myśli, że będzie dziewczynka. Wiecie dlaczego? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Bo już ma humory :rofl2::-D:rofl2:, tzn. w niektóre dni kopie mocno, a w inne tylko troszeczkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moja dzidzia ostatnio tak się rozszalała, że wieczorami, aż mi brzuch podskakuje :-D
W dzień jest troszkę spokojniejsza :tak:
Ostatnio mój mężuś stwierdził, że on coraz bardziej myśli, że będzie dziewczynka. Wiecie dlaczego? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Bo już ma humory :rofl2::-D:rofl2:, tzn. w niektóre dni kopie mocno, a w inne tylko troszeczkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

heheheh:))) to ma takie humorki jak moja:)))

Moja dzidzia bardzo lubi ciepły prysznic, kiedy się myje i akurat woda skierowana jest na brzuszek, to pojawia się małe wybrzuszenie na brzuszku.

Ja na brzuch wody specjalnie nie kieruję bo już szczególnie za ciepła woda może wywoływac dodatkowe skurcze itp. (zresztą to między innymi zalecają aby wywołać poród jeśli jest po terminie, ciepły prysznic właśnie). Ale faktem jest, że kiedy jakieś 2 tygodnie temu nie czułam bobaska przez 1,5 dnia wogóle zrobiłam sobie cieplejszą kąpiel niż zwykle i podziałało :) Majeczka kopnęła kilka razy a ja uspokoiłam się, że z nią wszystko w porządku po prostu leniła się dłużej niż zwykle :)

moja mala dzis jakas tez leniwa!!! tylko od czasu do czasu coś sie przeciagnie i delikatnie kopnie, pewnie wieczorkiem się rozszaleje :))

Nasz mały rano troszkę się poruszał a teraz jest spokój. Gdy zacznę zbierać się do spania to się zapewne rozszaleje. :)

Moje bebe daje mi w kość jak siedzę przy biurku nieruchomo. najbardziej sobie upodobał szkolenia albo zebrania w pracy jak powinnam być skupiona a najlepiej powiedzieć coś mądrego... Zamiast tego siedzę z łapą na brzuchu i robię zdziwione miny jak mnie "bodnie" z główki albo pietki:-)

reklama
u mnie juz sie zaczal etap seryjnych ruchow, zamiast pojedynczych kopniakow jest kilkusekundowe bach bach bach bach bach ;D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry