N
nataliak
Gość
rozwinelo sie juz dawno ;P
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bo jak chodzisz to ona śpi a jak leżysz to jej się zaczyna nudzić i się odzywamoja dizdzia znów dała mi znaki. rano :-)
chyba nie lubi jak leże na brawym boku, bo dostałam ze 3 kopniaki, ale jak dla mnie to było zbyt mocne, bo aż mnie zabolało..
więc żeby maej dzidzi nie drażnić przewróciłam się na lewy bok i jest spokój :-)
dziwi mnie tylko, że tak się dzieje rano jak leze w łózku. dlaczego dzidzia nie da o sobie znać za dnia, nie czuję bulgotania, czy trzepotania czy czegokolwiek?
chyba jakaś inna jestem
kurde ja wiem tylko że jedna dzidzia jest po prawej stronie a druga po lewej...ale ich nie czuję... też już chce !!!!Jest dokładnie tak, jak napisała asca - łożysko na ścianie przedniej to nie to samo, co przodujące.
Ja teraz wyczuwam nawet, gdzie dzidzia śpi - jak dzisiaj spałam kilka godzin na prawym boku, to się tak ładnie zwinęła z prawej strony brzucha - mogłam całą ją wyczuć