- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
magda102
Fanka BB :)
Wczoraj tak lekko, dziś już bardziej, ale... nie są to jakieś motyle skrzydełka czy tupot małych stup hihi ino takie wypychanie pleckami lub maleńką pupą w stronę brzucha. Coś jakby taka piłka tenisowa mi si,ę uwypuklała, raz mocniej raz słabiej. Teraz czekam na delikatne muskanie, a nie same przemeblowanie
asia.k
Ja miałam wczoraj coś takiego, że jak leżałam na plecach, to nagle brzuszek mi się w jednym miejscu zrobił twardy, kiedy przyłożyłam rękę po kilku minutach to twarde miejsce zniknęło. I tak się zastanawiam czy dzidzia się tak rozpychała?
jak dla mnie to tak wlasnie jest. teraz siedzac przy kompie mam wypchany lewy bok i jak dotkne reka tak jak bym plecki czula a czasami tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze pod zebrami u mnie siedzi:-) az czasem boli
pierwsze ruchy czułam juz w 13 tygodniu a przy blizniakach w 11
asia.k
kAZDA CIAZA INNA WIEC TY NAPEWNO NIEDŁUGO POCZUJESZ DZIDZIUSIA
estragon
mamusia synusia:P
jak dla mnie to tak wlasnie jest. teraz siedzac przy kompie mam wypchany lewy bok i jak dotkne reka tak jak bym plecki czula a czasami tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze pod zebrami u mnie siedzi:-) az czasem boli
pierwsze ruchy czułam juz w 13 tygodniu a przy blizniakach w 11
nie wiem czy mogłaś poczuc pierwsze ruchy już w 13 czy 11 tygodniu. W 13 tygodniu dziecko ma około 5-6 cm... Ja jestem prawie w 18 tygodniu i czuję bardzo delikatne bulgotania, nic więcej...
anusiak-białystok
Ja ok 13-14 tyg czułam "łaskotki" tylko RAZ i od tej pory cisza :---(
jaszczurka86
Ja niestety jeszcze nic nie czuje...Czekam na to z utęsknieniem...:-):-)
jaszczurka86
Przyjdzie czas..:-) Oby jak najszybciej...Bo już się potrafię doczekać:-);-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.