reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wczoraj tak lekko, dziś już bardziej, ale... nie są to jakieś motyle skrzydełka czy tupot małych stup hihi ino takie wypychanie pleckami lub maleńką pupą w stronę brzucha. Coś jakby taka piłka tenisowa mi si,ę uwypuklała, raz mocniej raz słabiej. Teraz czekam na delikatne muskanie, a nie same przemeblowanie ;)

Ja miałam wczoraj coś takiego, że jak leżałam na plecach, to nagle brzuszek mi się w jednym miejscu zrobił twardy, kiedy przyłożyłam rękę po kilku minutach to twarde miejsce zniknęło. I tak się zastanawiam czy dzidzia się tak rozpychała?

jak dla mnie to tak wlasnie jest. teraz siedzac przy kompie mam wypchany lewy bok i jak dotkne reka tak jak bym plecki czula a czasami tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze pod zebrami u mnie siedzi:-) az czasem boli

pierwsze ruchy czułam juz w 13 tygodniu a przy blizniakach w 11:rofl2:

O Matko Polko już w 13 poczułaś, a ja jestem w 14 i na razie cisza buuuuuuuuu:-(

jak dla mnie to tak wlasnie jest. teraz siedzac przy kompie mam wypchany lewy bok i jak dotkne reka tak jak bym plecki czula a czasami tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze pod zebrami u mnie siedzi:-) az czasem boli

pierwsze ruchy czułam juz w 13 tygodniu a przy blizniakach w 11:rofl2:

nie wiem czy mogłaś poczuc pierwsze ruchy już w 13 czy 11 tygodniu:szok::szok:. W 13 tygodniu dziecko ma około 5-6 cm... Ja jestem prawie w 18 tygodniu i czuję bardzo delikatne bulgotania, nic więcej...

reklama
u mnie już 16 tydzien, dzidzia jakoś 15 tydzien, ja chuda jak patryk i nawet bulgotania czy motylkow jeszcze nie mam.
ale może to cicha woda.... a poźniej skopie mamusie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry