reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wczoraj tak lekko, dziś już bardziej, ale... nie są to jakieś motyle skrzydełka czy tupot małych stup hihi ino takie wypychanie pleckami lub maleńką pupą w stronę brzucha. Coś jakby taka piłka tenisowa mi si,ę uwypuklała, raz mocniej raz słabiej. Teraz czekam na delikatne muskanie, a nie same przemeblowanie ;)

Ja miałam wczoraj coś takiego, że jak leżałam na plecach, to nagle brzuszek mi się w jednym miejscu zrobił twardy, kiedy przyłożyłam rękę po kilku minutach to twarde miejsce zniknęło. I tak się zastanawiam czy dzidzia się tak rozpychała?

jak dla mnie to tak wlasnie jest. teraz siedzac przy kompie mam wypchany lewy bok i jak dotkne reka tak jak bym plecki czula a czasami tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze pod zebrami u mnie siedzi:-) az czasem boli

pierwsze ruchy czułam juz w 13 tygodniu a przy blizniakach w 11:rofl2:

O Matko Polko już w 13 poczułaś, a ja jestem w 14 i na razie cisza buuuuuuuuu:-(

jak dla mnie to tak wlasnie jest. teraz siedzac przy kompie mam wypchany lewy bok i jak dotkne reka tak jak bym plecki czula a czasami tak sie rozpycha ze mam wrazenie ze pod zebrami u mnie siedzi:-) az czasem boli

pierwsze ruchy czułam juz w 13 tygodniu a przy blizniakach w 11:rofl2:

nie wiem czy mogłaś poczuc pierwsze ruchy już w 13 czy 11 tygodniu:szok::szok:. W 13 tygodniu dziecko ma około 5-6 cm... Ja jestem prawie w 18 tygodniu i czuję bardzo delikatne bulgotania, nic więcej...

reklama
u mnie już 16 tydzien, dzidzia jakoś 15 tydzien, ja chuda jak patryk i nawet bulgotania czy motylkow jeszcze nie mam.
ale może to cicha woda.... a poźniej skopie mamusie ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry