reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzikie harce w brzuszku czyli o ruchach naszych maluchow

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bo ponoć jak kobieta jest grubsza to później czuje ruchy, a ty chyba wspominałaś, ze przy tuszy jesteś?
ja mojego też nie czuję w dzień w ogóle tylko jak leże w łózku własnie na prawym boku to kopie

Nie wiem ile jest w tym prawdy, ja za osobę "przy tuszy" się nie uważam a nadal nic nie czuję. :-(

reklama
bo to zalezy od tego jak grube sa powloki brzuszne, ile jest wod plodowyvh , przy drugiej ciazy ruchy mozna wyczuc wczesniej a zreszta ja bulgotania nie czulam tylko odrazu kopniaki wiec jakby nie patrzec kazda ciaza jest inna

No właśnie wczoraj dwa razy poczułam takie dziwne coś, trwało krótko, więc nie jestem w stanie nawet tego dobrze opisać, leżałam sobie spokojnie aż tu nagle, tak jakby coś mi się przeturlało w brzuchu. Tak sobie tłumacze, że to był właśnie mój bejbik. :-)

Też tak sobie myślę. A jak to jest z tymi kopniakami od dzidzi, czasami są bolesne?

moja Zuzia regularnie kopała mnie po nerce nie jest to miłe:no:
raz mnie tak walnęła, ze aż się po szafce osunełam:tak:
a teraz trochę sie martwie bo czułam łaskotki, i takie turlanie a tu nagle taka cisza, dobrze że w sobotę idę do lekarza to zobaczę moje maleństwo:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry