- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Aga z tego co wyczytałam to dziecko na tym etapie dużo się rusza, wykonuje różne ćwiczenia bo doskonali koordynację...
około 27tc zaczyna więcej spać i wtedy powinny być w ciągu doby trzy etapy aktywności, które powinno się czuć... i od wtedy chyba zaczyna się liczyc ruchy dziecka...
tak więc może po urodzeniu jednak troszkę pośpi:-)
około 27tc zaczyna więcej spać i wtedy powinny być w ciągu doby trzy etapy aktywności, które powinno się czuć... i od wtedy chyba zaczyna się liczyc ruchy dziecka...
tak więc może po urodzeniu jednak troszkę pośpi:-)
Moje maleństwo jest albo leniwe, albo nieśmiałe bo jak juz sie rusza to bardzo delikatnie
Zuzia była nadaktywna, więc oczekiwałam, że tym razem będzie tak samo, widać już od początku widac różnicę w charakterach.
najintensywniej się rusza jak zjem coś dobrego
Zuzia była nadaktywna, więc oczekiwałam, że tym razem będzie tak samo, widać już od początku widac różnicę w charakterach.
najintensywniej się rusza jak zjem coś dobrego
no to moje szczególnie aktywne jest w kościele;-), pewnie organista wyrośnie:-d z niej/niego.
:-):-d:-):-d:-):-d
Moje tez bardzo aktywne.. raczej wiecej sie rusza niz jest spokojne hehe... Tatuś poczuł pierwszy raz w wigilie Czasami mam cos takiego..czuje, że zaraz zrobi fikołka macie cos takiego, ze potarficie przewidziec ?
N
nataliak
Gość
ja tak mam, czasem czuje takie dziwne napiecie w srodku i wtedy wiem ze zaraz bedzie konkretniejszy ruch
reklama
Nasza mala potrafi mi juz niezle dokopac
ogolnie to tak sobie normalnie pobrykuje,ale pare razy dostalam juz takiego
kopa ,za az zabolala.A co to dopiero bedzie pozniej
Pewnie huliganka bedzie, jak juz w brzuchu takie kopy daje. Zartuje. ;-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.