- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
N
nataliak
Gość
dziewczyny a od kiedy można wyczuć, że dzieć ma czkawkę?
wg informacji pod suwaczkami z bb po skonczonym 21tc juz mozna poczuc ale to oczywiscie indywidualne. ja nie czuje nic takiego.
katagorka20
Fanka BB :)
dziewczyny u mnie dalej brak kopniakow... maluszka czuje jakos inaczej tzn czuje ze sie wierci ale nie codzien dzis np cisza wczoraj szalał wieczorem bardzo ( duzo wrażen przez dzien) ja zaczynam sie bać że coś nie tak ,,, ale mój M mówi ze mały ma czas i mam sie nie martiwc moze mamy spokojniejsze malenstwo do 20 tyg jeszcze jest troche.. ale wiecie ja bym juz chciała
katagorka20
czyli sie nie martwić???Takie wiercenie to czuję nie zawsze ale ostatnio wiecej
No to już czujesz malucha, co oszukujesz że nie Przejrzyj zdjęcia z usg jakie maluch ma malutkie nóżki, a ty byś od razu kick-boxera chciała:-)czyli sie nie martwić???Takie wiercenie to czuję nie zawsze ale ostatnio wiecej
katagorka a spróbuj jak siedzisz tak się bardzi do przodu zgiąć. ja np. laptopa mam na ławie, więc jak piszę to trochę skulona do przodu jestem i wtedy dzidzia kopie i muszę się wyprostować :-)
próbowałaś już różna "triki"?? leżenie na płasko na plecach??, zjedzenie czegoś słodkiego i położenie się na boku??
próbowałaś już różna "triki"?? leżenie na płasko na plecach??, zjedzenie czegoś słodkiego i położenie się na boku??
a mója dzidzia na długie nóżki, aż lekarz się zdziwił, że takie długieNo to już czujesz malucha, co oszukujesz że nie Przejrzyj zdjęcia z usg jakie maluch ma malutkie nóżki, a ty byś od razu kick-boxera chciała:-)
całe szczęscie po tatusiu :-)
katagorka20
katagorka a spróbuj jak siedzisz tak się bardzi do przodu zgiąć. ja np. laptopa mam na ławie, więc jak piszę to trochę skulona do przodu jestem i wtedy dzidzia kopie i muszę się wyprostować :-)
powiem że jak sie schylam to wtedy mnei ciagnie i nie moge w takiej pozycji , no najbardziej własnie czuje jak leze na pleckach wieczorem ...oj powiem Wam dziewczyny ze mnie troche uspokoiłyscie bo ja nie wiem jak to ma wygladac jeszcze czyli czuje juz maluszka hura))))) dziekuje
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.