- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asia.k
Fanka BB :)
wczoraj to chyba po pecherzu mnie kopalo a dzis ani chodzic ani siedziec bo pod zebra wchodzi i sie rozpycha
asia.k
Asiu czyli dzieciątko z bojowym charakterem walczy o miejsce.... a co tam pęcherz i żebra.... skopane i juz
z charaktrkiem
teraz mocno kopie a co bedzie za jakis czas chyba bede plakac z bolu
corina
Dziewczyny,
A czy to możliwe żeby w 17 tyg już coś czuć? Ja wczoraj na wieczór miałam takie dziwne uczucie łaskotania z boku brzucha i tak jakby mi "burczał", "bulgotał" jabkby ktoś bąbelki puszczał w srodku, a głodna napewno nie byłam, bo to było akurat po kolacji.
A czy to możliwe żeby w 17 tyg już coś czuć? Ja wczoraj na wieczór miałam takie dziwne uczucie łaskotania z boku brzucha i tak jakby mi "burczał", "bulgotał" jabkby ktoś bąbelki puszczał w srodku, a głodna napewno nie byłam, bo to było akurat po kolacji.
Ostatnia edycja:
corina- ja czuje identycznietylko jestem w 16...Dziewczyny,
corina
mi jednak wydaje się że to za wcześnie...
reklama
estragon
mamusia synusia:P
moje małe dziś jest nad wyraz aktywne:-), non stop stuka i puka, ale dziś pierwszy raz dostałam porządnego mocnego kopniaka, aż poczułam jakby mnie prąd kopnął, bardzo dziwne uczucie. Leżałam na łóżku na wznak i nagle zerwałam się z krzykiem. Ojjj, nie da się tego nie zauważyc
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.