reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Stary coś przebąkiwał kilkukrotnie o jak to on określił „sformalizowaniu naszej relacji” 🤣 piękne oświadczyny nie ma co 🤣 ale szczerze mówiąc ja nie mam potrzeby, nie czuję tego. Szkoda mi kasy na huczne wesele, a skromny obiad w okrojonym gronie jakoś mi nie pasuje. Po prostu na razie nie umiem sobie wyobrazić tej uroczystości i zostaje tak jak jest 😊 Poza tym, pieniądze, które byśmy wydali na wesele, co miesiąc odkładam z wypłaty na procedurę IVF 😊
Jasne, ja tez kiedyś nie chciałam wiec rozumiem. Teraz sobie głupia myśle, ze może jakbyśmy próbowali wcześniej to by się udało

reklama
O to ja po naszym pierwszym podejsciu płakałam że co najlepszego zrobiliśmy 😁😁🤣🤣🤣🤣 i goowno zrobiliśmy 🤣🤣🤣
Ja kiedyś zemdlałam w pracy i pielęgniarki w szpitalu mówiły mi, ze napewno jestem w ciąży. Wtedy robiliśmy to w gumce, ale sobie wkręciłam, ze może rzeczywiście i pobiegłam po test. Aż mi wstyd, ze bylam
Taka naiwna 😬

Mam podstawowe pytanie: Gdzie jest @Anasta07 i @Nel331 ?
Faktycznie usunęłam się trochę w cień i obraziłam się na wszystko i na wszystkich po mojej ostatniej załamce kolejno: badaniami, newsem o kolejnej ciąży w najbliższej rodzinie i jednoczesną silną próbą akceptacji bezdzietności. Następnie alkoholizowałam się cały weekend na wyjeździe a po powrocie leczyłam się dalej że stanów depresyjnych, jednocześnie próbując was nadrobić :) Dalej jestem w tyle z nadrabianiem, ale próbuję! I dzięki za pamięć 😘 Miło mi się zrobiło na serduszku. Tak więc powoli wracam do normy i może do jutra uda mi się was nadrobić 😊
P.s Też chcę do grupy zamkniętej!

Jasne, ja tez kiedyś nie chciałam wiec rozumiem. Teraz sobie głupia myśle, ze może jakbyśmy próbowali wcześniej to by się udało
to dzisiaj mój K. znalazł zapas gumek sprzed starań, oczywiście przeterminowanych 😅
I mowię do niego po co nam to było, nie dość że przyjemność żadna to kasa w błoto, bo pewnie i tak bym nie zaszła 😅 straciliśmy prawie 6 lat starań i też tego teraz bardzo żałuję, mam skończone 29 lat…

Faktycznie usunęłam się trochę w cień i obraziłam się na wszystko i na wszystkich po mojej ostatniej załamce kolejno: badaniami, newsem o kolejnej ciąży w najbliższej rodzinie i jednoczesną silną próbą akceptacji bezdzietności. Następnie alkoholizowałam się cały weekend na wyjeździe a po powrocie leczyłam się dalej że stanów depresyjnych, jednocześnie próbując was nadrobić :) Dalej jestem w tyle z nadrabianiem, ale próbuję! I dzięki za pamięć 😘 Miło mi się zrobiło na serduszku. Tak więc powoli wracam do normy i może do jutra uda mi się was nadrobić 😊
P.s Też chcę do grupy zamkniętej!
Rozumiem w zupełności bo ja już przeżyłam milion chwili załamek. Moje wszystkie przyjaciółki zaszły za pierwszym razem wiec w ogóle nie rozumieją o co chodzi w staraniach. Jeszcze na nieszczęście pracuje z dziećmi i co chwile jakiś rodzic potrafi wypalić w tekstem : a Pani kiedy ? Albo : niech się Pani uczy jakie są bajki bo to już najwyższy moment. Ludzie nie maja za grosz taktu

to dzisiaj mój K. znalazł zapas gumek sprzed starań, oczywiście przeterminowanych 😅
I mowię do niego po co nam to było, nie dość że przyjemność żadna to kasa w błoto, bo pewnie i tak bym nie zaszła 😅 straciliśmy prawie 6 lat starań i też tego teraz bardzo żałuję, mam skończone 29 lat…
Dalej mam dwie szuflady gumek, które były za 1 gr w Tesco. Nie są przeterminowane XD ale jak je kupowaliśmy to nie uprawialiśmy seksu XDDD Seks od razu był bez gumki - jakiś czas po slubie ;)

Dokładnie… no ale czasu się nie cofnie, trzeba działać tu i teraz

Dobra, kto ma na awatarze na insta balony w reku niech powie i odda follow i bede w domu :D @Agnes4312 ? :D
Nie to nie ja 😄 ja się jeszcze nie ujawniłam nikomu🙈
Widziałam na insta tylko @pluto_nova i profilowe @Bibi89 :) będę miała dużo do nadrabiania.
Jak was zaobserwuje pewien portal internetowy to znaczy że ja się je*nelam xD bo ja nie mam instagrama
O Boże PUDELEK????? Bo ja kocham czytać pudelka🤣🤣🤣 od 12 lat!!!!
Chciałabym żeby pudelek mnie obserwował 🤣 raz był "o mnie" artykuł na pudelku. A bardziej o moim komentarzu na insta😜

reklama
Do góry