AScarlett
Moderator
Ja mam, niewiele, ale juz pewnie obczailyscieCo za pech, ze nie mam na insta ślubnych XD
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam, niewiele, ale juz pewnie obczailyscieCo za pech, ze nie mam na insta ślubnych XD
A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?ja nie mam ślubu więc staram się o bękarta xD
I żyję w konkubinacie xD
W sumie z moich 4 dzieci to 3 jest z konkubinatu a tylko jedno prawilnie dostałam na rocznice ślubuja nie mam ślubu więc staram się o bękarta xD
I żyję w konkubinacie xD
Chyba nawet skomentowałamJa mam, niewiele, ale juz pewnie obczailyscie
Można wiedzieć ile masz lat ?A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?
Ja trochę żałuje, ze nie zaczelam się starać przed ślubem
Pamietam jak przed ślubem jakos 3 miesiace uprawialismy seks w owu i mowimy o ja Cie, dziecko bedzie no przekonani bylismy xD ze jeden spust w dobrym czasie i zrobione xd ale czlowiek glupi byl!A planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?
30 w tym rokuMożna wiedzieć ile masz lat ?
Ponawiam pytanie ! Proszę się przyznaćDobra, kto ma na awatarze na insta balony w reku niech powie i odda follow i bede w domu @Agnes4312 ?
Stary coś przebąkiwał kilkukrotnie o jak to on określił „sformalizowaniu naszej relacji” piękne oświadczyny nie ma co ale szczerze mówiąc ja nie mam potrzeby, nie czuję tego. Szkoda mi kasy na huczne wesele, a skromny obiad w okrojonym gronie jakoś mi nie pasuje. Po prostu na razie nie umiem sobie wyobrazić tej uroczystości i zostaje tak jak jest Poza tym, pieniądze, które byśmy wydali na wesele, co miesiąc odkładam z wypłaty na procedurę IVFA planujecie w przyszłości czy narazie nie bierzecie pod uwagę ?
O to ja po naszym pierwszym podejsciu płakałam że co najlepszego zrobiliśmy i goowno zrobiliśmyPamietam jak przed ślubem jakos 3 miesiace uprawialismy seks w owu i mowimy o ja Cie, dziecko bedzie no przekonani bylismy xD ze jeden spust w dobrym czasie i zrobione xd ale czlowiek glupi byl!