Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weszłam do lejdi na insta a tam trzy Anety i co? to nie jeeeeee takie prooosteJa juz wiadomo ze Aneta to latwo
Wskazówka- StarbucksWeszłam do lejdi na insta a tam trzy Anety i co? to nie jeeeeee takie proooste
Zostawiam wam link, bo są tam też jadłospisy i różne takie. Póki co czytam dopiero vademecum i jest wiele odpowiedzi na pytania, które tu zadawałaś.Ja bym chciala!
Mam! Dobra tak czułam!!!Wskazówka- Starbucks
A ile się starasz ?Na razie nie. Ale znalazlam ze szpital uniwersytecki ma poradnie niepłodności z ramach nfz. Jeśli w tym cyklu sie nie uda to sie tam zapisuje.
Ja nadal mam w głowie ze jednak poniżej roku sie staram. Powoli roboe badania ale mam nadzieje ze sie jeszcze uda...
Chyba tak J.