stokrotka_
Fanka BB :)
Dobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli że to Ty byłaś w Hiszpanii w kwietniu?Dobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!
Mnie na pewno nie maszDobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!
Dziękuję ale ja też na razie ze spokojem. Tzn. wiem że przyrost ok ale to dopiero początek.. zobaczymyśliczny! Zazdroszczę pozytywnie
Ja byłam w BarcelonieKtóra była w kwietniu w Barcelonie i się nie przyznała?!
HahahahDobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!
Ale zazdroszczę tripa. Super przygoda. My uwielbiamy podróżować. A reszta dziewczyn jakie plany wakacyjne ?Nie chce mi się pisać, wstawiam screena z pinezkach Pierwszy nocleg Holandia
Lecimy samochodem na objazdówkę po Europie
Czuje się jak pokemon. Wiecie: catch them all XDDobra, wchodzę do gry, mam was w szachu instagramowym! Żoden przede mną nie ucieknie!