Karolina_123
Fanka BB :)
U mnie właśnie leje i grzmi ale w końcu jest przyjemnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się boję w nocy jak jestem sama. Ile ja już robiłam rachunków sumienia, myśląc ze to koniec świataCzy tylko ja się boję burzy?
A jaki wynik? Skonsultowałaś to z lekarzem?Cześć dziewczyny tak z głupia poszłam dziś zrobić sobie morfologię i wyszła mi małopłytkowości myślicie przejmować się tym ?
ja się bałam jak byłam dzieckiem, teraz nie.Czy tylko ja się boję burzy?
Dorzuć uśmiechCzyli dziewczyny jak rozumiem, mam zostawić?
130, nie dopiero przyszedł mi wynik skonsultuje dopiero po weekendzieA jaki wynik? Skonsultowałaś to z lekarzem?
Chcialam to napisac!Dorzuć uśmiech
Ja w sumie nie boisz sie ogolnie xzy zniszczen itp?Czy tylko ja się boję burzy?
ja się kiedys nie balam tak jak teraz. Wszystko przez to, że w sumie niezależnie od pory roku ostatnio.dzieja się cyrki z pogoda. U mnie na razie był mega wiatr przez chwilę trochę pogrzmialo i siedze już 1.5 godziny na kanapie. Myslalam że to będzie jeszcze w dzień ale coś się nie chce rozkręcić a jestem sama w domu do 22....oszaleje chyba ze strachuCzy tylko ja się boję burzy?