reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
U nas wiatry się zebrały (nie ze w dupie, tylko na dworze xD) i mam nadzieję, że będzie lało i się trochę schłodzi powietrze...
U mnie właśnie 35 stopni, odczuwalna 34. Jak dla mnie chyba trochę za dużo (tak do 30 byłoby idealnie), bo głowa mnie boli. Burza ma być koło 21.

Dziś dzień psa! Proszę wycałować od ciotki Erinti wszystkie mokre noski!

U nas jutro 23 na szczęście, ale jest w mieście impreza plenerowa, więc idealnie. Nie wyobrażam sobie łazić i się pocic cały czas.
A ja rano na 9 jadę na egzamin, potem do Manufaktury na zakupy. Są wyprzedaże!! 😍😍
Ja wczoraj łaziłam po sklepach ale poza gorącem to ja nie ludzię zakupów stacjonarnych, nie chce mi sie niczego mierzyć :D wolę zamówić i odesłać :D

reklama
Widzę, że prawicie o nieruchomościach. W moim bloku nie ma miesiąca by w skrytkach na listy nie pojawiały się karteczki, że ktoś chętnie kupi za gotówkę mieszkanie. Okolica atrakcyjna, blisko szkoła, przedszkole, galerie, przychodnie i ceny teraz tak podskoczyły ze szok. Obecnie nasze mieszkanie jest warte ponad 2 razy tyle niż 5 lat temu patrząc na ceny z ogłoszeń.

Jakie plany na dzisiejszy skwar?
Ja chyba zaraz zabieram dzieciaki na plażę. Niech skorzystają choć popołudniem.
Te karteczki, że ktoś chętnie kupi mieszkanie piszą agenci nieruchomości, którzy próbują zdobyć nową ofertę i dowiedzieć się kto chętnie sprzeda mieszkanie.
Udają osoby prywatne, często piszą tekst "jesteśmy młodym małżeństwem i szukamy swoje M". To ściema i mega nieuczciwe praktyki.
Jeszcze fliperzy tak robią bo najczęściej nabierają się na to starsi ludzie i flipper potem im na maxa zaniża cenę mieszkania, mówiąc że takie są rynkowe.

Do góry