Ceonis
Fanka BB :)
Matko to co tam się u Was w pracy dzieje?Ten upał mnie dziś wykańcza, od rana nerwówka w pracy później poszłam na rozprawę, tam są dopiero problemy a nie... kocham chodzić do sądu A w korpo jakieś gównian.e "kejpiaje'' i inne g.ówna w korpo. Cyrk w pracy niesamowity, kierowniczka płacze, dyrektorka kopie, kopie aż się dokopie jakiegoś trupa. Coś czuję, że mogą zaraz nas wypie.rdolić szybko hahaha
Piję piwo, zaczęłam weekend i wiecie co najgorsze? Wzięłam dwa łyki i zachciało mi się spać, a piwo stoi... jak się zdrzemnę to się wygazuje, bo już w szklance. To dopiero dylemat
Ja wypiłam piwo i też mnie zmulilo spanie, ale to chyba dlatego, że położyłam się po obiedzie ze starym, zaliczyliśmy seksy i padliśmy xD ale owulka chyba jest, to dzisiaj choćby nam się nie chciało to trzeba, ale tak naprawdę strasznie nam się obojgu chciało
Cieszy mnie to, że mój Stary nie czuje takiej presji i że jak mu mówię, że dzisiaj trzeba o kończyć w środku to on nie ma z tym problemu, że to takie sztuczne itp. Z drugiej strony jemu się ZAWSZE chce, ehhh.... Wykończy mnie, a mówi, że to ja jestem nimfomanka