reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

Ten upał mnie dziś wykańcza, od rana nerwówka w pracy później poszłam na rozprawę, tam są dopiero problemy a nie... kocham chodzić do sądu :D A w korpo jakieś gównian.e "kejpiaje'' i inne g.ówna w korpo. Cyrk w pracy niesamowity, kierowniczka płacze, dyrektorka kopie, kopie aż się dokopie jakiegoś trupa. Coś czuję, że mogą zaraz nas wypie.rdolić szybko :D hahaha

Piję piwo, zaczęłam weekend i wiecie co najgorsze? Wzięłam dwa łyki i zachciało mi się spać, a piwo stoi... jak się zdrzemnę to się wygazuje, bo już w szklance. To dopiero dylemat :D
Matko to co tam się u Was w pracy dzieje? 🙈
Ja wypiłam piwo i też mnie zmulilo spanie, ale to chyba dlatego, że położyłam się po obiedzie ze starym, zaliczyliśmy seksy i padliśmy xD ale owulka chyba jest, to dzisiaj choćby nam się nie chciało to trzeba, ale tak naprawdę strasznie nam się obojgu chciało 😁
Cieszy mnie to, że mój Stary nie czuje takiej presji i że jak mu mówię, że dzisiaj trzeba o kończyć w środku to on nie ma z tym problemu, że to takie sztuczne itp. Z drugiej strony jemu się ZAWSZE chce, ehhh.... Wykończy mnie, a mówi, że to ja jestem nimfomanka 🤦‍♀️

reklama
Nie no w sumie ja obiadowe swoje tez odgrzewam tak jak @Jula19 . Mi chodzilo bardziej po jakichś imprezach cos dojadac albo pyk do mikrofali.
A swoje to wlasnie odgrzewam w garze i sa dobre. Nie dałabym rady gotowac codziennie nowych obiadow

Matko to co tam się u Was w pracy dzieje? 🙈
Ja wypiłam piwo i też mnie zmulilo spanie, ale to chyba dlatego, że położyłam się po obiedzie ze starym, zaliczyliśmy seksy i padliśmy xD ale owulka chyba jest, to dzisiaj choćby nam się nie chciało to trzeba, ale tak naprawdę strasznie nam się obojgu chciało 😁
Cieszy mnie to, że mój Stary nie czuje takiej presji i że jak mu mówię, że dzisiaj trzeba o kończyć w środku to on nie ma z tym problemu, że to takie sztuczne itp. Z drugiej strony jemu się ZAWSZE chce, ehhh.... Wykończy mnie, a mówi, że to ja jestem nimfomanka 🤦‍♀️
A ja Wam trochę zazdro, bo mi to sie chce do owu a po owu nic. Stary też nie jest jakims wybitnym ogierem, dla niego raz na dwa dni jest dobrze.
Ale pamietam jak raz wrocil z badania nasienia to jeszcze mnie wzial xD jakby spuszczanie do kubka mu nie starczylo xD

Nie no w sumie ja obiadowe swoje tez odgrzewam tak jak @Jula19 . Mi chodzilo bardziej po jakichś imprezach cos dojadac albo pyk do mikrofali.
A swoje to wlasnie odgrzewam w garze i sa dobre. Nie dałabym rady gotowac codziennie nowych obiadow
no ja z mikrofali nie lubię odgrzanego. Na imprezach to już jest przecież odgrzewane więc na następny dzień to kolejne grzanie. No ale na takich np poprawinach jeść cos trzeba 😉

Ja to jak ktoś mnie pyta bezpośrednio (a mało kto to robi) to odpowiadam "nie możemy mieć dzieci". Wiem, że odważnie i mało osób by tak odpowiedziało.. Ale dzięki temu drugiej stronie robi się głupio i temat jest ucięty.
Ja też tak odpowiadałam 🙈 każdy pytał dlaczego i że napewno przesadzam 🤷🏻‍♀️ Wiec zaczęłam odpowiadać jak Bóg da to będą 😄

reklama
Do góry