reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

A, zapomniałam was poinformować, że moje prywatne badanie dotyczące częstotliwości snów erotycznych w okolicach owu ma szasnę być potwierdzone. Dziś 16.dc. i znowu mi się sniły trzony. Liczba mnoga nieprzypadkowa.

Macie tak, że śnią wam się takie rzeczy, które normalnie by was nie kręciły?
No mi to w sumie raczej śnią się rzeczy które mnie kręcą :D

reklama
Ja mam 36 i czekam na okres, ale biorę luteinę (jeszcze 5) 😭

No ja pisałam, że zj*bałam trochę z tym dupkiem xD
Ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana, cierpliwości nie mam ani trochę

Aaa ok, myślałam ze może podobnie. Ale mnie zmotywowałaś do braku szaleństwa, może też mi się uda zrobić tylko kilka 😂😂

I tak ciut naginam system bo w teorii powinnam czekać do 21.07 po metotreksacie, ale nie wytrzymam tyle szczególnie przy tych długich cyklach. Wszystko mam w normie, wątroba super, kwas foliowy uzupełniony, homocysteina ekstra, jajowody drożne - nie ma co przedłużać

nie, to w sumie nic nie znaczy. Naprawdę, cień czy nie cień na owulaku nie ma zadnego znaczenia. Ma znaczenie dopiero pierwszy pozytywny test. Ile razy ja miałam cienie słabe i słabe i nagle jeb gruba kreska. Nie musi ciemnieć wcale.
Okej, pytam bo dotychczas tuż po okresie miałam biały totalnie, dopiero cień się pojawiał w okolicach dni płodnych.

Coś mi umknęło… miałaś krwawienie w ciąży?
Krwawienie to za mało powiedziane, ja mialam okres w ciąży! Tak okres, właśnie jestem po wizycie u gina i potwierdził, że ten okres w ciąży rozpoczął mi nowy cykl bo jestem już też świeżo po owulacji, nie ma jeszcze ciałka żółtego ale jest rozlany płyn, a w sobotę siedziałam na trzonie to może się wbiliśmy dobrze 😄

Mój lekarz, choć doświadczony, powiedział, że jestem jego pierwszym takim przypadkiem. Ma na to 3 teorie:
1. Test ciążowy który zrobiłam w dniu dostania okresu był wadliwy, dlatego wyszedł negatywnie
2. Była to wczesna ciąża pozamaciczna, ale sama przestała się rozwijać i się oczyściłam, dlatego macica też się złuszczyła
3. Opisał mi to obrazowo. Zdrowa ciąża jak się zagnieździ w macicy to trzyma się rękami i nogami. A moja może złapała się tylko jedną ręką. Macica chciała ją w dniu okresu/poronienia usunąć, ale że trzymała się dosyć mocno, to dopiero po kilku dniach ją wyrzuciła.
Reasumujac: ciąża gdzieś była, najważniejsze że nie ma po niej śladu a ja już miałam kolejną owulacje.

Mi się śnią często seksy i w dodatku odnoszę wrażenie, że mam przez sen orgazm. Nie wiem czy to możliwe ale jest przyjemnie. Bez wysiłku 😂😂
Ja mam często orgazmy przez sen, a czasem jak się przebudzę zaraz przed orgazmem to parę ruchów palców i już nie mam wątpliwości że to orgazm xD

reklama
A, zapomniałam was poinformować, że moje prywatne badanie dotyczące częstotliwości snów erotycznych w okolicach owu ma szasnę być potwierdzone. Dziś 16.dc. i znowu mi się sniły trzony. Liczba mnoga nieprzypadkowa.

Macie tak, że śnią wam się takie rzeczy, które normalnie by was nie kręciły?
Nie. Mi się śnią osoby, które mi się totalnie nie podobają i nie wiem co robią w mojej głowie. Historyczne postaci. Z tej nowszej historii. Nie pytajcie XD

Do góry