MyszkaMiki30
Fanka BB :)
też tak pomyślałamMam! Irena?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też tak pomyślałamMam! Irena?
Nie Kombinowanie z przestawianiem liter to zły trop, ale zagadka jest bardzo trudna, więc nie będę was męczyć- J.R.R Tolkien nazywał takim wymyślonym imieniem swoją żonę- EdithMam! Irena?
Jak rzuciłaś zagadka to też zaczęłam myśleć i kminic pewnie każda zaczęła rozszyfrowywać Twój nick mimochodem, ale niestety bez efektuNie Kombinowanie z przestawianiem liter to zły trop, ale zagadka jest bardzo trudna, więc nie będę was męczyć- J.R.R Tolkien nazywał takim wymyślonym imieniem swoją żonę- Edith
Socjotechnika XDJak rzuciłaś zagadka to też zaczęłam myśleć i kminic pewnie każda zaczęła rozszyfrowywać Twój nick mimochodem, ale niestety bez efektu
W szpitalu to nic wiecej nie powiedzieli, ale ja tez sie tak wiłam po tym badaniu ze pani doktor sie nade mna nachylala i 2 razy pytala czy rozumiem ze 1 drozny a 2 nie xD jutro odbiorę opis badania a w środę ide do mojego gina, dam znać co dalejEj chyba nadrobiłam cały dzień!
Miała meeega duzo pracy dzis, potem stary wrocil i prosto po pracy pojechaliśmy na padel i na basen (w naszej siłowni są baseny odkryte wiec można się opalać i pływać)
@olka11135 cieszę się że jajodrogi są przejezdne @Mmiiaa jedną drożna tez sie da przejechać podobno - a co na to lekarz ?
Szukałam wiekszego połączenia z Erinti, ale fakt podpowiedź jednak była aż za dużaChyba nie da się już bardziej podpowiedzieć, niż w mojej ostatniej odpowiedzi dla ciebie
Pozostaje mi tylko oficjalnie się przedstawić- Edyta
Aaaaa! Ok to, żebyś nie była sama imienna, ja mam na imię MagdaChyba nie da się już bardziej podpowiedzieć, niż w mojej ostatniej odpowiedzi dla ciebie
Pozostaje mi tylko oficjalnie się przedstawić- Edyta