reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

reklama
Nie ;) Kombinowanie z przestawianiem liter to zły trop, ale zagadka jest bardzo trudna, więc nie będę was męczyć- J.R.R Tolkien nazywał takim wymyślonym imieniem swoją żonę- Edith
Jak rzuciłaś zagadka to też zaczęłam myśleć i kminic 😹 pewnie każda zaczęła rozszyfrowywać Twój nick mimochodem, ale niestety bez efektu 😁

Ej chyba nadrobiłam cały dzień!
Miała meeega duzo pracy dzis, potem stary wrocil i prosto po pracy pojechaliśmy na padel i na basen (w naszej siłowni są baseny odkryte wiec można się opalać i pływać)

@olka11135 cieszę się że jajodrogi są przejezdne 😁 @Mmiiaa jedną drożna tez sie da przejechać podobno - a co na to lekarz ?

Ej chyba nadrobiłam cały dzień!
Miała meeega duzo pracy dzis, potem stary wrocil i prosto po pracy pojechaliśmy na padel i na basen (w naszej siłowni są baseny odkryte wiec można się opalać i pływać)

@olka11135 cieszę się że jajodrogi są przejezdne 😁 @Mmiiaa jedną drożna tez sie da przejechać podobno - a co na to lekarz ?
W szpitalu to nic wiecej nie powiedzieli, ale ja tez sie tak wiłam po tym badaniu ze pani doktor sie nade mna nachylala i 2 razy pytala czy rozumiem ze 1 drozny a 2 nie xD jutro odbiorę opis badania a w środę ide do mojego gina, dam znać co dalej 🙂
A jak tylko przestanie bolec i leciec krew do piatku to pewnie wypuscimy ze starym transport 😈😈

reklama
Do góry