Moonstone
Moderator
Tak trzeba żyć!ja nigdy nie będę stara, nawet wtedy gdy będę stara
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak trzeba żyć!ja nigdy nie będę stara, nawet wtedy gdy będę stara
Ja już nadrobiłam witam sie i jaEj 15 stron do nadrobienia już?!
Narazie przeszłam z 1 na ostatnią ale będę nadrabiać
Brzmi jak idealny plan na wieczór albo całą nocDołączam! Mam nadzieję że klimat będzie taki jak wcześniej na staraczkach
Nadrabiam dzis ostatni sezon peaky "fuckers" bo wrzucili w końcu na netflixa. Już staremu zapowiedziałam, że w łóżku mnie zobaczy nad ranem, obstawiłam się żarciem i winem, przygotowana zaczynam maraton
Sorry byłam obrażona ale już mi przeszło a tak serio to byliśmy na zakupachWołałam jako jedna z pierwszych
Jedzeniowych czy coś ciekawszego?Sorry byłam obrażona ale już mi przeszło a tak serio to byliśmy na zakupach
Ooo i co kupiłaś?Sorry byłam obrażona ale już mi przeszło a tak serio to byliśmy na zakupach
Kot psychopataCo ma gały
Jedzeniowych czy coś ciekawszego?
Żarło i białe wino niby nic ciekawego ale zaraz sobie naleje i będę oglądać voice kids ze starymOoo i co kupiłaś?
Ja się kotów trochę boję, bo to potrafi zaatakować jak się tego człowiek nie spodziewa xD do psa bydlaka podejdę na luzie jak to yorka ( brw nie przepadam za nimi) ale do kota mam respektKot psychopata