reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzieciaczkowe menu

ja mam też problem z piciem bo Wiki z niczego nie chce pić dlatego ostatnio musiałam nauczyć go pić normalnie z kubeczka i jakoś dajemy rade (fakt że później wszystko jest mokre:-) ale dziecko ma radoche no i trochę wody się napije)

reklama
u nas aż tak źle nie jest żeby z niczego nie chciała pić, jak była mała to robiłam w butelce, ale nie piła, no chyba ze 2 łyczki, potem kupiłam kubek niekapek i też nie piła za bardzo, dopiero jak sie zaczeły upały to Maja zaczeła pic i teraz nawet w chłodniejsze dni sie troszke napije, a używamy kubka niekapka albo zwykłego kubeczka i jakos to jest, ale jak dla mnie i tak Maja pije za mało.. ;/

ja mam też problem z piciem bo Wiki z niczego nie chce pić dlatego ostatnio musiałam nauczyć go pić normalnie z kubeczka i jakoś dajemy rade (fakt że później wszystko jest mokre:-) ale dziecko ma radoche no i trochę wody się napije)

U nas jest tak samo, jeśli pije, to tylko z normalnego kubeczka, ale muszę przyznać, że ładnie jej to wychodzi, więc nie wprowadzamy niekapka.

Dziewczyny to bardzo dobrze, ze dzieci pija z kubeczka. Na jakies wyjscia moze sprawdzi sie u was ten kubek Lovi 360 stopni?
Laura tez w domu pije z normalnego kubka. Nie zna butelki, a niekapka uzywamy tylko na spacerach.
Wiecie co, moze ja tez powinnam podawac mlodej drugie danie zamiast zupek:confused: Bo w sumie kawalki chetnie je:tak:

u nas jest dokładnie tak samo mała pije z kubka i jest wszystko mokre no ale najwazniejsze ze pije:tak:
ja dziewczyny miałam ten sam problem mała nie chciała niczego pić ani soczków ,wody herbatki kompletnie nic,i dałam jej do spróbowania wode z sokiem takim do rozcieńczenia no i to pije chetnie,wiem ze nie jest może najzdrowsze ale najważniejsze ze w te upaly chociaz to pije:tak:

reklama
Do góry