reklama
porannakawa
Fanka BB :)
Basia witaj ! :-) Qrcze a to Ci niespodzianka , gratuluje , dzieci po 40 podobno sa najfajniejsze . Zona mojego kolegi miala 43 jak urodzila core i to 1 dziecko ! Jak sie czujesz ... no i jaka reakcja meza , dzieci ?
B.B gratki))
Dziewczyny nie wiem czy też macie taki problem, ale nie dostaje na maial informacji o odpowiedziacj w śledzonych wątkach.. wkurza mnie to, bo nie pamiętam, zeby zaglądać do każego tematu, który mnie interesuje.. też tak macie? pozaznaczane mam, zeby dostawiać maile a tu nic..
Dziewczyny nie wiem czy też macie taki problem, ale nie dostaje na maial informacji o odpowiedziacj w śledzonych wątkach.. wkurza mnie to, bo nie pamiętam, zeby zaglądać do każego tematu, który mnie interesuje.. też tak macie? pozaznaczane mam, zeby dostawiać maile a tu nic..
Melisska32
Witam Nowe Mamy i zapraszam na wątek główny!
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Hej Mam na imię Marta, lat 25 jestem mamą 5-letniej Niny, obecnie oczekuję drugiej córki, termin mam na 1 grudnia
Cześć :-) zajrzałam pierwszy raz do Was wczoraj, jednak zgodnie z tym, że i ja jestem grudniowka, przedstawię się mam na imię Asia, jestem rodowita torunianka, jednak od ładnych paru lat mieszkam w Bydgoszczy mam 30 lat i jestem mamusia 3letniej Lenki termin porodu wg OM wypada na 13.12, a spodziewamy się tym razem synka
olciastrzelce
Hej AsiaK-K Gratuluje maluszka i zapraszam na nasz watek głowny grudniówek
reklama
Podziel się: