reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przywitajmy się :)

Cześć!

Mam na imię Anka, 32 lata, pierwsza ciąża- termin 24 grudnia :)

Czytam forum już od dłuższego czasu, ale jakoś cały czas odkładałam "pojawienie się".

Mimo to już pomogłyście mi przetrwać kilka nerwowych chwil :)

Oby Wszystkie do szczęśliwego końca już spokojnie.

reklama
Zuza 32 lata pierwsza ciaza - termin 21 grudnia lub według standardowych wyliczeń 7 grudnia. Ale raczej trzymam sie wyliczenia z przesunięciem 21 grudnia.

Mam nadzieje, ze to dziewczynka ;)

Cześć dziewczyny ;) mam na imię Patrycja. 30 lat stuknie mi za 2 miesiące ;)
ciąża 3 poród 2. Mam już 5letniego synka Franka. Termin wg OM 21 grudzień. W związku z poronieniem w zeszłym roku odpoczywam już w domu od mojej pracy ;) mój nick chyba wyraźnie mówi kim jestem z zawodu;) pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie Was wszystkie:) mam na imię Ewa, mieszkam w Krakowie, skończone 27 lat, zajmuje się rachunkowością, podatkami. To będzie moje pierwsze dziecko, które wg terminów ma się pojawić 20 grudnia:) miałabym piękny prezent na urodziny, które wypadają kilka dni później.
Chciałabym Wam życzyć Przyszłe Mamy, abyśmy były zdrowe, silne i zawsze uśmiechnięte, a nasze Dzieciaki niech się zdrowo rozwijają:)
Pozdrawiam!
Ps. jak wiele innych Dziewczyn, podczytuję już forum od jakiegoś czasu... Ale najwyższy czas się ujawnić i przywitać:)

Witam Was serdecznie :)
Mam 25 lat. Pochodze z Wroclawia, ale mieszkam na stale w Holandii. Praca w logistyce.
W pazdzierniku wychodze za maz. Wszyscy sie cieszymy... i nie mozemy sie doczekac naszego malenstwa :-)
Termin porodu 30grudnia, mam nadzieje, ze jednak urodze w styczniu

Mimo, że już pierwsze posty na forum mam za sobą również się przywitam.

Mam na imię Agnieszka, w tym roku kończę 28 lat. Jest to moja pierwsza ciąża, a termin wg OM to 26 grudnia. Ze względu na komplikacje w 8 tyg ciąży i wizytę w szpitalu jestem na zwolnieniu.

Również życzę nam, abyśmy wszystkie miały zdrowe i silne dzieciaczki :)

Dopiero teraz zauważyłam, że powstał już wątek o grudniowych mamach :-)

Mam na imię Ola, we wrześniu osiągnę 26 level życia, mieszkam i pracuję w Poznaniu, chociaż jestem od tygodnia na zwolnieniu ze względu na małe komplikacje po ivf. Staraliśmy się o maleństwo ponad 2 lata, aż udało się po pierwszym transferze! :) Termin przewidziany na 14.12.

hej, to też się witam:)

Aga, 29 lat, z Krakowa, dzidzia pierwsza, udało się przy 3cim cyklu. Termin na 7.12 (z USG), z okresu 9.12- nie wiem, na co się bardziej patrzy. Niedoświadczona, z mnóstwem pytań i wątpliwości. Na szczęście wśród znajmomych coraz więcej ciąż, więc temat się kręci:)

Pracuję w banku, ale w sumie od 6 tyg jestem na l4- plamienia i bóle brzucha, stąd Duphaston na poczatku i leżakowanie.

Pozdrawiam:)))

reklama
Do góry