reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przywitajmy się :)

reklama
Witam serdecznie :)
Nazywam się Karola i jestem z Gdańska. Mam 34 lata ( w sumie za parę dni 35 :) i będzie to moje pierwsze dziecko. Starania trwały 5 mcy. Planowany termin porodu 3.12 :)
We wtorek mam wizytę u ginekologa i mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok. Niestety mój chłopak postanowił mi oznajmić parę dni temu, że on ciąży nie chce a mnie nie kocha, więc wszystko wskazuje na to, że będę samotną matką :/ czasami w życiu tak bywa :/

Cieszę się że do Was dołączyłam :)

Witaj KaroLLcia!
Trochę smutna twa historia, ale za to zakonczy sie cudnie,
Głowa do góry!

Witam,
mam na imie Dominika, mam 26 lat. Jestem mama prawie 3 letniego Kacperka. Obecnie w oczekiwaniu na kolejna iskierkie ( mamy nadzieje ze coreczke)
termin wstpnie na 26-27 grudnia.
Jestem z mazowsza Ale mieszkam w Sztokholmie :-)
Ciaza narazie w tajemnicy przed dziadkami i dalsza rodzina:zawstydzona/y:

Witam, mam na imię Judyta i w tym roku skończę 23 lata, jestem w pierwszej ciąży z terminem na 26 grudnia :) Jesteśmy z mężem prawie 2 lata po ślubie i udało nam się zajść w pierwszym cyklu starań ;)

Aktualnie pracuję (w biurze) i studiuję.
O ciąży wszyscy już wiedzą, bo zaliczyłam po drodze wizytę w szpitalu na patologii, więc coś trzeba było powiedzieć rodzinie i znajomym, więc powiedzieliśmy prawdę. :)

Dzień dobry!
Myślę, że już pora się przywitać. Mam na imię Kasia, mam 27 lat i jestem w ciąży:-) W sierpniu 2014 urodziłam synka Wojtusia. Teraz prawdopodobnie w grudniu powitamy nowego członka rodziny. Nie znam jeszcze dokładnego terminu bo na ostatniej wizycie pęcherzyk był jeszcze zbyt mały. 28 maja mam kolejną wizytę i wszystko będzie jasne.
Na razie chyba tyle z mojej strony. Gratuluje Wam ciąży i mam nadzieję, że wesoło spędzimy ze sobą te 9 miesięcy;-)

reklama
Witam przyszłe mamy :-):-):-):-) mam 25 lat, od nie całego roku jestem mężatką :eek: jestem w 11 tygodniu ciąży. Nie posiadam się z radości i z niecierpliwością oczekuję na 14 grudnia. Pracuje w urzędzie wiec jeśli tylko będę się dobrze czuła to chce pracować jak najdłużej.

Ostatnia edycja:
Do góry