Trixi
Wrześniowka 2010 i 2011
A ja wlasnie dalam Kasce soczek jablkowy z hippa rozcienczony woda i ...................... chyba tatus bedzie musial wypic jakbym trucizne dawala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podaje herbatki , a soczki rozcienczam 50 ml wody na 100 ml soczku.magdzik ja tez uwielbiam takie herbatniki mniam
dziewczyny a jak podajecie soczki, rozcieńczacie je z wodą i ile ich dajecie?
Moj zjada caly obiadek ok 150 ml-190 ml i przy obiedzie podaje mi picie. Nauczyl sie juz skubaniec tak czysciutko jesc z lyzki az sama go podziwiam.Kredeczko sorki za głupie pytanko ale... jak gotujesz ten kompot ??? podaj prosze proporcje....
moja herbatki nie ruszy, moze kompotem ja przekonam do butli??
zupki ładnie wcina a owoców jeszcze nie dałam...
daje juz cały słoiczek na raz maluszkom??
kabanosa?? i co??za chwile przychodzę druga ciotka mu w rękę kabanosa włożyła i chrupek poszedł w odstawkę
dziewczynki czy dajecie juz maluszkom chrupki kukurydziane???
dziewczynki czy dajecie juz maluszkom chrupki kukurydziane???