reklama
paulka24
Fanka BB :)
magdzik ja tez uwielbiam takie herbatniki mniam
dziewczyny a jak podajecie soczki, rozcieńczacie je z wodą i ile ich dajecie?
dziewczyny a jak podajecie soczki, rozcieńczacie je z wodą i ile ich dajecie?
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Gaja u mnie to samo!!tzn. co do zupek bo mleko to takie sobie! sok wypije ale marchewkowo-jabłkowy i owoców tez nie lubi!!
Kredeczko sorki za głupie pytanko ale... jak gotujesz ten kompot ??? podaj prosze proporcje....
moja herbatki nie ruszy, moze kompotem ja przekonam do butli??
zupki ładnie wcina a owoców jeszcze nie dałam...
daje juz cały słoiczek na raz maluszkom??
moja herbatki nie ruszy, moze kompotem ja przekonam do butli??
zupki ładnie wcina a owoców jeszcze nie dałam...
daje juz cały słoiczek na raz maluszkom??
Asiek biorę dwa jabłka dokładnie szoruję , choć można obrać skórkę ale wtedy trzeb kompot przecedzać żeby był klarowny. Na dwa jabłka daję tak z niecałe pół litra wody gotuję aż jabłka się zrobią mięciutkie a potem kompocik jeszcze gorący przelewam do butelki po bobofrucie dobrze zakręcam i stawiam do góry dnem żeby wieczki się zassało. i tak mam porcje na dwa dni, bo trochę go rozcieńczam wodą , zależy jakie jabłka są czy bardzo słodkie czy kwaskowate.
ja mojemu mlodemu daje caly sloiczek obidku i zje caly srednio wytrzymuje 3 godziny na takiej porcji, mojemu mlodemu sam sok marchwiowy nie sluzy bo nie wiem czamu po nim nie moze kupki strzelic...deserku owocowego dajde pol sloiczka,sok jablkowy z hipa najbardziej mu smakuje kazdy inny jest be be no.. tak to nas wyglda... jeszcze kaszki mu nie dalam bo klusia z niego jest!
reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
młoda też wcina po całym słoiku!!