reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

..u nas na odwrot wiosna zawitala,troche pochmurno ale cieplutko:-)
U nas podobnie choć i słońce się dziś pięknie pokazało:tak:

My wczoraj kulig mały mieliśmy.......Tati niestety w domu została po pokasłuje nadal i taki zielony katar ma:dry: no ale za to Wiki dziś mówi ze ją gardło boli i muszę chyba do apteki po tantum verde skoczyć:-(albo cos do ssania.....
TO fajny dzień mieliście:tak:
A dla dziewczynek zdrówka, niedługo zima odejdzie to i choroby miną:tak:

Witam się i ja w niedzielę, my wczorajsze Walentynki niezbyt udane mieliśmy bo M zasiadł do kompa bo czegoś szukał i zapomniał się...... ja na złość poszłam spać noi taki wieczór, ale w piątek oczywiście dostałam bukiet kwiatów a dziś rano porozmawialiśmy i już jest OK:-D
Idę coś upichcić na obiadek i wybywamy na spacerek jak Lenka wstanie:-D

reklama
Monia ja tak o ten tatuaż zapytałam......bo mam w domu tez takiego podziaranego:-D Mój mąz ma 5 az i to nie małych:dry:ja tylko jeden tyci
A Ty jeden? i mąż Ci robił? Zajmuje się tzn robi to zawodowo? pokaz jakieś jego dzieła:tak:
Co do wlentynek to jasne nie ma co się martwic odbijesz sobie jak wróci:tak::-)
Pocieszyłaś mnie troszkę z tym d i b.......;-)dzięki
Nie no tam u Was to normalnie nieprzystosowani do zimy nic a nic w ogóle nie przewidywalni :-D

Małaulka u mnie pyskówki to tez są takie ze szok.......i łapanie za słówka których nie cierpię:angry: No ale w przedszkolu i u kogoś to wzorowa córeczka grzeczna i w ogóle:dry:
Dzięki za kciuki oby poskutkowały:baffled:

Asiulka
no miałam właśnie zapytać czy na allegro patrzyłas, ale pomyslałam ze penie tak i nic nie napisałam.......a tu prosze:-D:tak:

Asik a Ty gdzie ponoć ferie macie??????????

Paula...to widze ze Twojemu M podobaja sie tatuaze:-),moj maz ma 6 w tym dwa na glowie:no: zajmuje sie tym nie zawodowo,ale juz 16 lat sie bawi i klientow tez mial wszelakich,mi sie bardzo podobaja ja mam 4 chetnie zrobilabym jeszcze jeden ale niestety mezus sie nie zgadza:crazy:,Karolina zrobila fotke ale niestety ostrosc kiepska,bo lampy nie ma:-(

Załączniki

• P1010260.jpg
    P1010260.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 34
  • P1010271.jpg
    P1010271.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 41
Monia mój to A.......:-D no podobają podobają.....powiem Ci ze lubię tatuaże ale nie w bardzo widocznym miejscu.......mój ma od nadgarstka do łokcia ptaka orła konkretnie......jest naprawdę ładnie zrobiony......no ale miał problemy w pracy na początku musiał łazić w długim rękawie......jak było ciepło.....no ale teraz luz każdy przyzwyczajony......
Kocham dzikie koty i tez mam jednego takiego skaczącego......tez bym chciała jeszcze coś ale również w miejscu mało widocznym.........no ale chyba nie da rady.........bo mój zaraz tez by chciał a na to się juz nie zgodzę:-D Zresztą odkąd jest ze mną nie zrobił sobie żadnego:tak:
Mówią ze tatuaże wciągają.......i chyba to jest prawda:-D
A na głowie to chyba zajebiście:dry: boli co?

witam w nowym tygodniu
jak tam u was zima dotarła,bo u nas jest juz pół metra śniegu i cały czas sypie,ja chce juz wiosnę:-(

witam zimowo

u nas śniegu nasypało że ho ho a ja mam dość zimy już niemoge doczekać sie wiosny.
błazej znowu kaszle mam już dość chorób trzy tygodnie było spokoju i odnowa choroby:szok::szok::szok::szok: pięknie rozpoczoł ferie

Czesc dziewczyny:-)\
Ratunkuuuuuuuuu pomozcie!! Co jest po prawej stronie brzucha,chyba sie wsciekne tak mnie cholernie to cos boli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,zawiozlam dziewczyny do szkoly,i w domu cisza :szok::szok::szok:.
bodzio...popatrz na plusy tego sniegu,dzieci maja frajde ze akurat na ferie snieg jest,wiosna juz tuz tuz,jak minie ta pieronska zima to i chorobska miejmy nadzieje ze tez mina:-):-),a blazejowi napewno szybciutko przejdzie kaszel;-)
Paula...widzisz to juz naturalne ze po ulicach spaceruja wydziarani,ale u nas jes nietolerancja w dalszym ciagu przewaznie starszym ludziom tatuaz kojarzy sie z wiezieniem moim zdaniem to jest zacofanie:-D,to fakt jak zrobisz jeden to pozniej ciagnie,ja mam na kostce,ramieniu,brzuchu i palcu u nogi:-):-),no podobno na glowie boli i to jak diabli,zrobil sobie po obu stronach glowy,ale powiem ci ze tak sie zastanawiam jak bedzie dziadkiem i olysieje to chyba bedzie chodzil w berecie:szok:,u faceta mi sie podobaja w widocznym miejscu i jak jest profesjonalnie zrobiony,wrzuc tego twojego kociaka popatrzymy:-):-).

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Jestem jestem ale ostatni tydzień przed feriami miałam taki zapieprz, że wieczorem zasypiałam po 20 nawet nie wiem kiedy a w ciągu dnia nie miałam chwili żeby do was zajrzeć, a do tego wszystkiego obydwa weekendy spędziłam na szkoleniu w Poznaniu więc naprawdę nie miałam chwili:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Na szczęście ferie już są więc mam nadzieję, że teraz będę się lenić na maksa ;-);-);-):-D:-D:-D Akurat- przy dwójce dzieci;-) Poczytam was później i mam nadzieję, że nadrobię to co naskrobałyście :tak::tak::tak:
Buziaczki:-)

Do góry