Witam laseczki niedzielnie
Oj znowu mam zaległości
no ale niestety sam Wiki do kompa naganiałam pokazywałam fajne gry a teraz ona gra i nawet nie mam kiedy do kompa siąść
nadrabiam te 2 stronki
Monia powiem Ci ze ten kolorek Ci pasuje.......ale penie w mahoniu
tez fajnie wyglądałaś ( czy ja dobrze widzę
tatuaż na ramieniu?????)
Solarium......u tez bym poszła bo bladziak jestem ale to moze w maju przed komunia , weseliskiem
Sukienka tez mi się bardzo podoba
Monia ale ciacho daj przepis;-)mniam mniam
Asiulka moja Tati tez kaskaderka wczoraj ze stołka zladowała.....gdybym miała gdzie to bym im "jakiś małpi gaj" zrobiła i niech się wspinają
Bodzio To moze Błażej faktycznie się wygłupia a przy pani czuje refleks i czyta dobrze. Ja juz nie wiem co z Wiki rozmawiłam z panią i niestety mylenie d i b to moze byc jedna z objawów dysleksji albo po prostu jeszcze jej sie myla i tyle
oby to drugie......no coż teraz trzeba duzo ćwiczyc.......
Daj mi dane dzieciaczków do tabelki bo rodzeństwa nie uzupełniłam;-)
Piwonia no i jak byliscie u lekarza?juz doczytałam ze tak
Małaulkachetnie bym sobie zrobiła......ale ciża , poród.....nie nie.......do tego @ mi się spóznia, bo to pierwszy miesiąc po odstawiniu tabsów i troche trzese portkami szczerze powiedziwszy:-(W naszej obecnej sytuacji finansowej to po prostu
a wole nie myslec
Jak się Karola zachowuje ze brak Ci słów?
Powiem Ci ze ja czasem mam tez dośc moja Wiki to bije rekordy.......a jak są we dwie z Tati to zycia nie mam
Migren nie zazdroszczę.....dobrze ze Lenka grzeczna
A leki jakies na to dziadostwo bierzesz?
To super ze Karola tak czyta.......super tylko być dumną z takiej zdolnej córeczki
Czyli bedziesz miała z głowy czytanie bajek Lence.....
No u nas do płynnosci duzo brakuje
A jak tam laski walentynki??????
Mój szedł na nocke do pracy
wiec zrobiłam kolację zjedliśmy w czwórke i tyle miałam walentynek