reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Rany dziewczyny dołuję się coraz bardziej przez te słodycze:-:)-:)-:)-:)-( Próbuję. Jest mi ciężko a do tego mój mąż słodycze kocha na pewno bardziej niż mnie:eek: i nie pomaga mi w wytrwaniu w moich postanowieniach kupując tonami różne przepyszne słodkości choć sam przy tym wygląda jak tłustoczwartkowy pączek:angry:

bodzio, monia naprawdę ogromny szacunek:tak:

bodzio faktycznie- w sumie 5 województw ma teraz ferie.:tak: Odpoczywajmy więc:-D A ze śniegu to przynajmniej dzieciaki będą miały frajdę:tak: Oby tylko Błażej ci się nierozchorował:-( Trzymam kciuki:tak: A i przyjemnych wrażeń na wizycie u gina;-);-):-D:-D

monia to dobrze, że już po bólu:tak: A może zjadłaś wczoraj coś innego niż jesz cały czas albo coś "cięższego" i twoja wątróbka zaprotestowała w ten sposób?;-):sorry:
Na twoim miejscu też bym się bała spróbować, bo to faktycznie może być tak jak z fajkami i alkoholem- raz spróbujesz i nałóg wciąga od nowa:zawstydzona/y: ale i tak jesteś wielka!!:-)

reklama
staram sie odpoczywac ile sie da,ale jest to możliwe dopiero po godzinie 16 niestety
no ja w tłusty czwartek też obejdę sie zmakiem bo nie mam ochoty na słodkie,mdli mnie potem

Witam laski

Oj u mnie ciągle nerwowo.......czekam na okres a go ani widu ani słychu:wściekła/y:
Jestem juz podłamana.......
Tylko mi nie mówcie abym test zrobiło.....bo nie mam na tyle siły:no:
No ale czytałam ze często po odstawieniu tabsów tak jest ze drugi moze się pojawić nawet po 40 dniach:szok: albo i dalej:baffled:

Takze napięcie przedmiesiączkowe w rozkwicie.......czuje ze wybuchnę:szok:

Bodzio i jak idziesz ( lub byłaś) z Błazejem u dr? czy jest lepiej?
a do gina tak kontrolnie idziesz?

Wiki chodzi do przedszkola....bo tylko to gardło ja bolało i to coraz mniej.....wiec jest szansa ze minie :sorry2:

Monia no i jak dzisiaj?

Asik to się obijasz?

U mnie na starym forum afera......ponoc laska co tam pisała ( niby mam 4 dzieciaków) się podszywała.......bo zero fotek jej i dzieci......niby rodziła wczesniak a za 4 dni w domu......rózne dziwne fakty się nie zgadzały:baffled:No i teraz laski się wkurzyły......ale ludzie to są durni......wstawie wam link......jak ktos ma ochotę.....

Ciąża - MAJOWE MALUSZKI 2007

i jaki z tego morał?????? nie ufaj nikomu????????/

Paula czyżby czyżyk????:-D:-D:-D:-D:-D
Będziemy ci dopingować przez najbliższe 9 miesięcy???:-D:-D:-D

A ja się obijam maksymalnie i jest mi z tym baaaaardzo dobrze!!!:-D:-D:-D

Zajrzałam na to twoje ex-forum no i faktycznie nieźle się tam porobiło:no::szok: Ale o co takim ludziom chodzi? Po co rejestrują się na takim forum?:baffled::confused:

A my już po obiadku i nawet Kubuś postanowił nas dzisiaj odwiedzić:-D:-D:-D ale zapowiedział, że na spanie wraca do babci:-) Narazie chłopaki się bawią więc jest chwila spokoju:tak: Chyba się stęsknili za sobą;-)

paula...poczytalam sobie te majowe maluszki i faktycznie niezle zamieszanie,dla mnie jest to chore,kretynskie zachowanie to chyba komus sie strasznie nudzi i nie ma co z czasem robic ze takie bzdety wymysla:szok::szok::szok::szok::szok:Paula nic nie mowie,ale ja bym test zrobila;-);-);-);-);-) co sie martwisz bedziemy podtrzymtwac cie na duchu kochana;-):-)
Asik..,.widac ze wolne masz,super ze jestes,Kubusiowi chyba dobrze u babci co???
A u nas tak cieplutko i pieknie slonce swieci super:-):-):-):-)az sie chce zyc.
Dziewczyny ciekawe jak w zakopanym doris sie bawi????
Zagladne pozniej,lece po dziewczyny,a dzis o 19 mam zebranie w szkole:szok:

witam ponownie
Paula nie byłam z błażejem u lekarza mam zamiar jutro z nim jechać......
u gina byłam na kontroli bo miałam dwa tygodnie temu zamrażaną nadżerke i wzoiąl 70 zł za wizyte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a miałam nadzieje że nic nie weżmie a tu klops.... moim zdaniem to powino być w kosztach zamrażania ...poprostu nasi lekarze cenią sie i teraz znowu za trzy tygodnie do kontroli on mnie do cna wyczyści z kasy pytałam sie ile założenie spirali to mi powiedział 450 :szok::szok::szok::szok: paula ja na twoim miejscu zrobiła bym test

monia to super że cie już nieboli a apropo odchudzania robisz jakieś ćwiczonka ja ćwcze 6w i ile masz jeszcze tdo schudnięcia:-):-):-)

asik jak masz słabość do słodyczy kup sobie chrom to niebędziesz miała takiej ochoty na słodycze sama wiem to posobie najlepszy jest z zieloną herbatą...:tak::tak::tak:...super że odpoczywasz na maksa Kubusioi dobrze u babci ......... moje dzieci też bardzo lubią przebywać u mojej mamy zawioze je na drugi tydzien i zostane tylko z gabi ale będzie cisza spokój :-):-):-):-)i wreszcie będe mieć czas dla siebie

AleWy laski podłe jesteście zamiast powiedzieć Paula co się martwisz dostaniesz.....nie jesteś w ciąży........ to mi tu wsparcie na 9 m oferują:szok::szok::szok::szok: Dla mnie tescior to stres nie z tej ziemi zresztą ja robię a wynik i tam mój "winowajca" odczytuje;-)Poczekam jeszcze trochę........
:-D:-D:-D:-D:-D ale ufam ze jednak nie........no mój stwierdził ze jestem jak miałam skok w bok:-D:-D jak nikt naszego zabezpieczenia igła nie potraktował to chyba siię doczekam:tak:

Mykam buziole........

Monia jak na zebraniu?;-)

monia Kuba uwielbia być u babci!!!:tak: Babcia jak to babcia- ma dla niego mnóstwo czasu no i pozwala na trochę więcej niż rodzice;-) a poza tym my mieszkaliśmy dość długo z moimi rodzicami i Kuba strasznie zżył się z dziadkami:tak:

Jak po zebraniu??? Zazdroszczę wam tego słoneczka bo u nas dziś było strasznie ponuro:-(

Też jestem ciekawa co tam u doris:tak: Pogodę mają super!:tak:

bodzio chyba faktycznie muszę spróbować z tym chromem bo naprawdę nie mogę już sobie poradzić chociaż słyszałam opinie, chyba nawet małaulka pisała, że po chromie jeszcze bardziej ją ciągnęło do słodkości;-)
To jest właśnie darmowa służba zdrowia w Polsce:wściekła/y::angry: Może jeszcze trochę składki na służbę zdrowia podniosą:wściekła/y::angry: Brak słów!!!!

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza z Błażejem. Daj znać co i jak. Mam nadzieję, że będzie dobrze:tak::tak::tak:

Paula nie gniewaj się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Poprawię się;-):tak: Ale swoją drogą niefajnie by było?:-p:-p:-p
Podziwiam, że potrafisz żyć w takiej niepewności.:szok: Ja tam dzień po @ potrafię lecieć do apteki, żeby się upewnić:-D:-D:-D

Dobra ja już chyba też znikam:blink:
Buziaczki

Bodzio...jesli chodzi o cwiczenia to rano o 8 mam wlaczony telewizor jest taki program jak w polsce kawa czy herbata,prowadzi taki przyjemny murzynek cwiczenia i ja cwicze razem z nim to trwa niecale 10 minut,po poludniu skacze na skakance ale to tez nie codziennie jak mi sie zachce:confused:ale zapisalam sie na fitnes,mialam zaczac od tamtego poniedzialku ale musialabym zaplacic tak jak za caly miesiac (czyli od 1 do ostatniego)wiec doszlam do wniosku ze zaczne od pierwszego marca i zaczne dzialac,w domu na takie cwiczenia o ktorych piszesz to mnie nikt nie namowi nie mam cierpliwosci:szok::szok: a chcialabym schudnac jeszcze z 4-5 kg( a powiem ci ze schudlam juz 13kg).
Paula...rozumie twoje zdenerwowanie,ja przechodzilam to w grudniu w ciagu miesiaca zrobilam trzy testy ostatni w wigilie:szok::szok::szok:ale co przeszlam to masakra,i nie mam pojecia co bylo skutkiem takiego opuznienia,haha ale mojego M trzymalam w niepewnosci i troche mu wmowilam ze bedzie 4 hihi ale pozniej mialam ubaw,ale to po tym ostatnim tescie,bo wczesniej to ja w poduszke wylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Asik...to super ze Kubus tak bardzo lubi jezdzic do babci,my mamy jedna (tesciowa)ale to tak jakby nie bylo jej wcale:-:)-(
Zebranie zakonczylo sie o 20,25:szok::szok::szok:byl jakis nauczyciel z gollegu opowiadal cos o czytaniu jakis program na 4 tygodnie dzieci dostaja co dzien ksiazke do domu a ja musze z patrycja przez 20 minut czytac,pozniej musimy uzupelnic taka ksiazeczke,jaki tytul ile kartek i na ile oceniam czytanie dziecka,no i jesli mam jakis komentarz to moge wpisac,powiem wam ze fajna sprawa bo i ja sie naucze czytac po angielsku,ale myslalam ze mnie cos trafi ja tego faceta wogule nie rozumialam dopiero pani dyrektor mi tlumaczyla:crazy::crazy::crazy:kurcze kazdy inaczej tu gada. No i co smieszniejsze moja Karolina robi za tlumacza:-),poczestowali kawa,jakies czekoladki mieli(ale sie nie skusilam)no i pani Patrycji stwierdzila ze dobrze sobie radzi Very Good!!! No i mamusia wyszla cala w skowronkach:-):-):-):-)
Zmykam spac tak mnie boli gardlo ze nie moge otworzyc buzi zeby sobie ziewnac:szok:. Do juterka buziaki

reklama
witam w kolejny dzień zimy,śniegu znowu napadało i jest -8,młodsza wysłałam na bal z męzem,a my ze starsza w domku na razie siedzimy;-)

Do góry