reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Rany dziewczyny dołuję się coraz bardziej przez te słodycze:-:)-:)-:)-:)-( Próbuję. Jest mi ciężko a do tego mój mąż słodycze kocha na pewno bardziej niż mnie:eek: i nie pomaga mi w wytrwaniu w moich postanowieniach kupując tonami różne przepyszne słodkości choć sam przy tym wygląda jak tłustoczwartkowy pączek:angry:

bodzio, monia naprawdę ogromny szacunek:tak:

bodzio faktycznie- w sumie 5 województw ma teraz ferie.:tak: Odpoczywajmy więc:-D A ze śniegu to przynajmniej dzieciaki będą miały frajdę:tak: Oby tylko Błażej ci się nierozchorował:-( Trzymam kciuki:tak: A i przyjemnych wrażeń na wizycie u gina;-);-):-D:-D

monia to dobrze, że już po bólu:tak: A może zjadłaś wczoraj coś innego niż jesz cały czas albo coś "cięższego" i twoja wątróbka zaprotestowała w ten sposób?;-):sorry:
Na twoim miejscu też bym się bała spróbować, bo to faktycznie może być tak jak z fajkami i alkoholem- raz spróbujesz i nałóg wciąga od nowa:zawstydzona/y: ale i tak jesteś wielka!!:-)

reklama
staram sie odpoczywac ile sie da,ale jest to możliwe dopiero po godzinie 16 niestety
no ja w tłusty czwartek też obejdę sie zmakiem bo nie mam ochoty na słodkie,mdli mnie potem

Witam laski

Oj u mnie ciągle nerwowo.......czekam na okres a go ani widu ani słychu:wściekła/y:
Jestem juz podłamana.......
Tylko mi nie mówcie abym test zrobiło.....bo nie mam na tyle siły:no:
No ale czytałam ze często po odstawieniu tabsów tak jest ze drugi moze się pojawić nawet po 40 dniach:szok: albo i dalej:baffled:

Takze napięcie przedmiesiączkowe w rozkwicie.......czuje ze wybuchnę:szok:

Bodzio i jak idziesz ( lub byłaś) z Błazejem u dr? czy jest lepiej?
a do gina tak kontrolnie idziesz?

Wiki chodzi do przedszkola....bo tylko to gardło ja bolało i to coraz mniej.....wiec jest szansa ze minie :sorry2:

Monia no i jak dzisiaj?

Asik to się obijasz?

U mnie na starym forum afera......ponoc laska co tam pisała ( niby mam 4 dzieciaków) się podszywała.......bo zero fotek jej i dzieci......niby rodziła wczesniak a za 4 dni w domu......rózne dziwne fakty się nie zgadzały:baffled:No i teraz laski się wkurzyły......ale ludzie to są durni......wstawie wam link......jak ktos ma ochotę.....

Ciąża - MAJOWE MALUSZKI 2007

i jaki z tego morał?????? nie ufaj nikomu????????/

Paula czyżby czyżyk????:-D:-D:-D:-D:-D
Będziemy ci dopingować przez najbliższe 9 miesięcy???:-D:-D:-D

A ja się obijam maksymalnie i jest mi z tym baaaaardzo dobrze!!!:-D:-D:-D

Zajrzałam na to twoje ex-forum no i faktycznie nieźle się tam porobiło:no::szok: Ale o co takim ludziom chodzi? Po co rejestrują się na takim forum?:baffled::confused:

A my już po obiadku i nawet Kubuś postanowił nas dzisiaj odwiedzić:-D:-D:-D ale zapowiedział, że na spanie wraca do babci:-) Narazie chłopaki się bawią więc jest chwila spokoju:tak: Chyba się stęsknili za sobą;-)

paula...poczytalam sobie te majowe maluszki i faktycznie niezle zamieszanie,dla mnie jest to chore,kretynskie zachowanie to chyba komus sie strasznie nudzi i nie ma co z czasem robic ze takie bzdety wymysla:szok::szok::szok::szok::szok:Paula nic nie mowie,ale ja bym test zrobila;-);-);-);-);-) co sie martwisz bedziemy podtrzymtwac cie na duchu kochana;-):-)
Asik..,.widac ze wolne masz,super ze jestes,Kubusiowi chyba dobrze u babci co???
A u nas tak cieplutko i pieknie slonce swieci super:-):-):-):-)az sie chce zyc.
Dziewczyny ciekawe jak w zakopanym doris sie bawi????
Zagladne pozniej,lece po dziewczyny,a dzis o 19 mam zebranie w szkole:szok:

witam ponownie
Paula nie byłam z błażejem u lekarza mam zamiar jutro z nim jechać......
u gina byłam na kontroli bo miałam dwa tygodnie temu zamrażaną nadżerke i wzoiąl 70 zł za wizyte:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a miałam nadzieje że nic nie weżmie a tu klops.... moim zdaniem to powino być w kosztach zamrażania ...poprostu nasi lekarze cenią sie i teraz znowu za trzy tygodnie do kontroli on mnie do cna wyczyści z kasy pytałam sie ile założenie spirali to mi powiedział 450 :szok::szok::szok::szok: paula ja na twoim miejscu zrobiła bym test

monia to super że cie już nieboli a apropo odchudzania robisz jakieś ćwiczonka ja ćwcze 6w i ile masz jeszcze tdo schudnięcia:-):-):-)

asik jak masz słabość do słodyczy kup sobie chrom to niebędziesz miała takiej ochoty na słodycze sama wiem to posobie najlepszy jest z zieloną herbatą...:tak::tak::tak:...super że odpoczywasz na maksa Kubusioi dobrze u babci ......... moje dzieci też bardzo lubią przebywać u mojej mamy zawioze je na drugi tydzien i zostane tylko z gabi ale będzie cisza spokój :-):-):-):-)i wreszcie będe mieć czas dla siebie

AleWy laski podłe jesteście zamiast powiedzieć Paula co się martwisz dostaniesz.....nie jesteś w ciąży........ to mi tu wsparcie na 9 m oferują:szok::szok::szok::szok: Dla mnie tescior to stres nie z tej ziemi zresztą ja robię a wynik i tam mój "winowajca" odczytuje;-)Poczekam jeszcze trochę........
:-D:-D:-D:-D:-D ale ufam ze jednak nie........no mój stwierdził ze jestem jak miałam skok w bok:-D:-D jak nikt naszego zabezpieczenia igła nie potraktował to chyba siię doczekam:tak:

Mykam buziole........

Monia jak na zebraniu?;-)

monia Kuba uwielbia być u babci!!!:tak: Babcia jak to babcia- ma dla niego mnóstwo czasu no i pozwala na trochę więcej niż rodzice;-) a poza tym my mieszkaliśmy dość długo z moimi rodzicami i Kuba strasznie zżył się z dziadkami:tak:

Jak po zebraniu??? Zazdroszczę wam tego słoneczka bo u nas dziś było strasznie ponuro:-(

Też jestem ciekawa co tam u doris:tak: Pogodę mają super!:tak:

bodzio chyba faktycznie muszę spróbować z tym chromem bo naprawdę nie mogę już sobie poradzić chociaż słyszałam opinie, chyba nawet małaulka pisała, że po chromie jeszcze bardziej ją ciągnęło do słodkości;-)
To jest właśnie darmowa służba zdrowia w Polsce:wściekła/y::angry: Może jeszcze trochę składki na służbę zdrowia podniosą:wściekła/y::angry: Brak słów!!!!

Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę u lekarza z Błażejem. Daj znać co i jak. Mam nadzieję, że będzie dobrze:tak::tak::tak:

Paula nie gniewaj się:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Poprawię się;-):tak: Ale swoją drogą niefajnie by było?:-p:-p:-p
Podziwiam, że potrafisz żyć w takiej niepewności.:szok: Ja tam dzień po @ potrafię lecieć do apteki, żeby się upewnić:-D:-D:-D

Dobra ja już chyba też znikam:blink:
Buziaczki

Bodzio...jesli chodzi o cwiczenia to rano o 8 mam wlaczony telewizor jest taki program jak w polsce kawa czy herbata,prowadzi taki przyjemny murzynek cwiczenia i ja cwicze razem z nim to trwa niecale 10 minut,po poludniu skacze na skakance ale to tez nie codziennie jak mi sie zachce:confused:ale zapisalam sie na fitnes,mialam zaczac od tamtego poniedzialku ale musialabym zaplacic tak jak za caly miesiac (czyli od 1 do ostatniego)wiec doszlam do wniosku ze zaczne od pierwszego marca i zaczne dzialac,w domu na takie cwiczenia o ktorych piszesz to mnie nikt nie namowi nie mam cierpliwosci:szok::szok: a chcialabym schudnac jeszcze z 4-5 kg( a powiem ci ze schudlam juz 13kg).
Paula...rozumie twoje zdenerwowanie,ja przechodzilam to w grudniu w ciagu miesiaca zrobilam trzy testy ostatni w wigilie:szok::szok::szok:ale co przeszlam to masakra,i nie mam pojecia co bylo skutkiem takiego opuznienia,haha ale mojego M trzymalam w niepewnosci i troche mu wmowilam ze bedzie 4 hihi ale pozniej mialam ubaw,ale to po tym ostatnim tescie,bo wczesniej to ja w poduszke wylam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Asik...to super ze Kubus tak bardzo lubi jezdzic do babci,my mamy jedna (tesciowa)ale to tak jakby nie bylo jej wcale:-:)-(
Zebranie zakonczylo sie o 20,25:szok::szok::szok:byl jakis nauczyciel z gollegu opowiadal cos o czytaniu jakis program na 4 tygodnie dzieci dostaja co dzien ksiazke do domu a ja musze z patrycja przez 20 minut czytac,pozniej musimy uzupelnic taka ksiazeczke,jaki tytul ile kartek i na ile oceniam czytanie dziecka,no i jesli mam jakis komentarz to moge wpisac,powiem wam ze fajna sprawa bo i ja sie naucze czytac po angielsku,ale myslalam ze mnie cos trafi ja tego faceta wogule nie rozumialam dopiero pani dyrektor mi tlumaczyla:crazy::crazy::crazy:kurcze kazdy inaczej tu gada. No i co smieszniejsze moja Karolina robi za tlumacza:-),poczestowali kawa,jakies czekoladki mieli(ale sie nie skusilam)no i pani Patrycji stwierdzila ze dobrze sobie radzi Very Good!!! No i mamusia wyszla cala w skowronkach:-):-):-):-)
Zmykam spac tak mnie boli gardlo ze nie moge otworzyc buzi zeby sobie ziewnac:szok:. Do juterka buziaki

reklama
witam w kolejny dzień zimy,śniegu znowu napadało i jest -8,młodsza wysłałam na bal z męzem,a my ze starsza w domku na razie siedzimy;-)

Do góry