reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Czesc dziewczyny:-):-)
Dzien dzis minal bardzo ciekawie,zapisalam dzis Kinge do dentysty z tym zlamanym zebem,mamy termin na 23 lutego i bedziemy miec tlumacza:-),kupilam sukienke,wrzuce fotke,po angielskim ok.dzis przerabialam czasowniki a za tydzien mam test:szok::szok:,znalazlam w koncu jakies normalne i niedrogie solarium,troszke slonca i zupelnie inaczej czlowiek sie czuje;-).
Bodzio...no tak to juz z tymi chlopami jest,ale dobrze ze chociaz praca jest,ja tez juz czasem mam wszystkiego dosc o wszystkim musimy myslec same;-),u nas tez komunia 30 maja,u ciebie tez w sobote?
Malaulka...Omagh jest w irlandii polnocnej,90 km od Belfastu:-)
Zdjecie robione jakies dwa miesiace temu;-);-);-);-);-)

Załączniki

• P1000737.JPG
    P1000737.JPG
    31,3 KB · Wyświetleń: 30
Dzieki Piwonia...ja myslalam ze z kupnem sukienki nie bedzie klopotu a tu sie mylilam,w calym miescie sa sukienki ale jakie szerokie to chyba typowo na irlandzkie dzieci:szok:,a Kinga jest taka chuda ze szok i musialybysmy przerabiac,no ale sie nam udalo i sukienka pasuje jakby specjalnie na Kinge czekala:-):-):-)

melduje się
pogoda do kitu zimno śnieg sypie mam dość tej zimy ja chce wiosny oszaleje z dziećmi w domu i jeszcze teraz jak będą ferie:szok::szok::szok:
Paula Błażej też zna wszystkie literki a poznaki do z tylko jak on ma czytać to mnie krew zalewa bo siedzi i wymyśla wyrazy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak już pare razy przewałkujemy czytanke to on ją umie na pamięć i chodzi po domu i mówi jak wiersz:dry::dry:a pani w szkole twierdzi że on ładnie czyta bo jak każe przeczytać wyraz jaki jest napisany na tablicy to ładnie przeczyta to chyba w domu taką popisówke strzela niewiem co o tym myśleć
a jak dzisiaj tati

monia2925 śliczna sukieneczka taka skromna a mnie sie talie podobają u nas są szatki liturgiczne i jestem z tego powodu szczęśliwa bo nie będzie w kościele rewii mody tylko wszystkie dziewczynki jednakowe i komunia w sobote bedzie urwanie głowy bo jak my słomiane w dowy to oczywiście musimy o wszystkim myśleć same ale jak piszesz dobrze że praca jest a tyle się słyszy o zwolnieniach :szok:

asiulka271 to chłopaki dająci popalić

ale się rospisałam ale już spadam gabrysia śpi to musze coś upichcić bo dzieci wrócą ze szkoły a tu zimne gary ........ach my kobietki to mamy pszechlapane

to narka trzymajcie sie cieplutko

witam i ja u nas tez powrót zimy,mini śnieżej lezy na trawnikach
ja za godzinke znowu do lekarza ze strasza sie wybieram,bo mi brzydko kaszle i juz wysisiadam
dobrze,że młodsza jako tako sie trzyma,bo nic tylko w łeb se szczelic:-(

reklama
Witam melduje się zimowo ;-)i tradycyjnie z kawką:-D

nadrobię później.......bo teraz młoda wysłałam do tatusia na podwórko a sama muszę:sorry2: obiadek podszykować

Do góry