reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Fajne. Czy to jest ten model, w ktorym sie odkreca gore i pozniej jest normalne lózko?

reklama
Patrzcie ile tu jest elementow w jednym stylu - tylko do takiego pokoiku to juz nic wiecej nie pasuje bo nawet kolorowe zabawki sie pogryza z tym landrynkowym różem, nie sądzicie?

Ja właśnie ze względu na wizje mojego męża jak będzie wyglądał nasz pokój po remoncie, to stwierdzam, że inne by nie pasowało...

OO, to fajnie, że w ogóle ma jakąś wizję. Mój ostatnio zaczął wirtualnie meble przestawiać, żeby Juniorowi było wygodnie. Ale wybór modeli i kolorów zostawił mnie:)

No nie Izuniu? mnie od samego patrzenia na ta fotke zemdliło.. a co dopiero tam posiedziec troszke :)

Sorry Elpis ale tu mi pasuje tylko jedno slowo: KICZ!!!!!
A co do lozeczka turystycznego to jest dobra rzecz ale jak sama nazwa wskazuje, na podroz! Ja mam juz takie lozeczko od mojej siostry i ona to uzywala tylko jak przyjezdzala do nas albo gdzies indziej!!! Do tego trzeba sie przekonac, ale mnie to jednak nie przekonuje, by mialo na stale pod sciana stac!!! Przepraszam Iza ale to jest tylko moje zdanie! Mam nadzieje ze cie nie urazilam albo nie odstraszylam!!!

reklama
Do góry