reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Dziewczyny, cudne macie te pokoiki dla dzieciaczkow. Ja tez taki chce:wściekła/y: Ale na wiosne bedzie:tak: Kociu, czemu mnie dziwia te kotki:-D , ale za to motylki, ja uwielbiam motyle:tak: A u Allanka w pokoiku strasznie fajnie syglada ta sciana, przy ktorej dtoi lozeczko. Super pomalowana, no i te rysunki. SUPER
A no i brawo Kreciku za plytki, jestem pod wrazeniem
Wiolciu, moj mezus tez by w zyciu nie pozwolil plytek w pokoju, chociaz i ze mnie taka wiesniara jak i z Adama. My lubimy takie starocie i wszedziejakies babiloty:tak: Tylko ze to tak kurzy:-(

Kreciku,jakbyś się wybierała na wiosnę do Polski to my mamy do położenia terakotę na zewnętrznej werandzie;-) Rysuje,płytki kładzie...Kobieta orkiestra!!!J też codziennie z mopem o panelach jeżdzę aż Mario krzyczy ,że jeszcze moment i się powypaczają!A mnie do szału doprowadza piasek trzeszczący pod stopami!!!No chyba,że jestem na plaży...

U nas z pokojikiem od Nadii sie bardzo pozmieniało.No bo mała jest z nami w sypialni i miało byc tak,że za jakieś 2 lata, damy jej taki maleńki pokojik gdzie teraz własnie jest komputer atlas do ćwiczeń i jakieś tam takie nie przydatne graty.Ja nazywam ten pokój "męskim"bo to pokój mojego męża.I ostatnio tak sobie myśle ze ta moja dziewucha to tam bedzie miała problem sie ruszyć.NO bo jak przyjdą koleżanki no to wogóle nie ma gdzie siąść.NO i wymysliłam:-D :-D
MY przeniesiemy do tego małego pokoju naszą sypialnie a Nadii odstapimy ten duzy pokój czyli teraźniejszą sypialnie.Po co mi wielka sypialni??A tam wejdzie mi łóżko komoda no i nasza szafa rogowa.Więcej nam tam nie trzeba.;-) ;-)

Kajuś,super pomysł.Nasza NIunia ,jak już pisałam też ma na razie nie wielki pokój,najmniejszy ze wszystkich zw domu ale jak podrośnie to zrobimy podmiankę-albo odstąpimy jej właśnie sypialnię albo taki pokój dwupoziomowy(ten pewnie z ciężkim sercem mojego męża bo tam na dole ma kino domowe,barek i kominek a na antresoli moja biblioteczka)ale to jeszcze kilka latek...

Olu mam pytanie. Pokazywałaś tu kiedyś nosidło Active Infant. Kupiłaś je może? A jeśli tak, to jak się sprawuje?

Rzeczywiscie dobry pomysl z ta zamiana pokoi:tak: tak jak mowi Ola, w sypialni, to byle tylko lozko bylo;-)
A my wczoraj dostalismy od znajomych cale pudlo zabawek. Na teraz to nie zawiele, bo tylko pare takich grzechotek, ale super sa rozne, takie edukacyjne z fisher prise i z lamaze na pozniej. Ciesze sie, bo te zabawki to tez ladnie kosztuja, a nawet nie wiadomo czy jemu podpasuja, bo nie kazde dziecko lubi zabawki.

reklama
Do góry