reklama
..:: W O M A R ::..
Oluś,pod tym adresem w dziale pościel jest ten nasz śpiworek jakbyś chciała zerknąć.
Oluś,pod tym adresem w dziale pościel jest ten nasz śpiworek jakbyś chciała zerknąć.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
dzięki kociu! fajny jest!
Kaju,mozna nsic przodem dziecko,spójrz na fotki w tej aukcji...
Nowe nosidełko ACTIVE INFANT najlepsze od 1zł ! (137645582) - Aukcje internetowe Allegro
Kaju,mozna nsic przodem dziecko,spójrz na fotki w tej aukcji...
Nowe nosidełko ACTIVE INFANT najlepsze od 1zł ! (137645582) - Aukcje internetowe Allegro
A my dziś się wzbogaciliśmy o taką"elektroniczną nianię"z kamerką-tzn.dostałam na imieniny od Rodziców,a że Tata już nie mógł się doczekać by podłączyć wnusi(!!!WNUSI!!!-ale to ja prezent dostałam niby;-) )to już dziś z nią przyleciał...Bardzo się cieszę bo teraz spokojnie kładę Niunię do łóżeczka i mam ją cały czas na oku;-) Zadatki na toksyczną mamusię chyba mam:-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wow,kocia,niezły prezencik i bardzo praktyczny! Mu mamy taką nianie z Fisher Price ale nam nie działa bo teściowa przwiozła ze Stanow i nie jest na nasze napięcie dostosowana:-( oddaliśmy żeby nam zmienili zasilanie ale po miesiącu byla nie zrobiona więc Darek się wkurzył i zabrał...teraz leży nieużywana,bo wczesniej spalił się zasilacz jak ją probowaliśmy podłączyć nie wiedząc że może nie pasowac napięcie i teraz nie mamy pojecia gdzie mozna to naprawić....to samo jest z podgrzewaczem...własnie...martag,może potrzebujesz podgrzewacz Aventu??? Bo u nas i tak się nie przyda...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ale zakręciłam opis usterki,hihi,mam nadzieję ze skumałyście...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wczesniej obiecałam fotki miejsca naszego Oliwiera ale jakos mi wyleciało z głowy....kiedys juz pokazywałam,ale teraz sa aktualne,chociaz może dużo się nie zmieniło,no oprócz tego że juz tam nasz skarbuś urzęduje...;-)
reklama