reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
U nas niewiele się zmieniło,ale postaram sie wkleić fotki wieczorkiem.
kociu-słodziutki pokoik Zuzy,no i te kotki-ślicznie!
Kreciku,bardzo fajnie ma Allanek,wszystko takie poukładane i na swoim miejscu-bardzo mi się podoba!

Moja niemyta od 3 tygodni podloga to plytki!!! HIhihi! (sama kladlam hihii, az sie musialam pochwalic). A ze mamy ogrzewanie podlogowe to mozna bez problemu biegac na bosaka! Ale Allanek mimo wszystko dostanie dywanik zeby mu bardziej miekko bylo!!!

AGATKO ale ci dobrze ,moja kuzynka też ma płytki w salonie i jest strasznie zadowolona a ja muszę latać z mopem jak baba jaga codziennie ,ponieważ mamy panele i kurz się zbiera a jak jeszcze Aron wleci do pokoju to masakra:-D :-D

Wiolu , to zrywamy panele i kladziemy plytki!!! hihihi
To byl zart!!! U mnie tez jest kurz ale ja nie latam z mopem bo mi to troche ze duzo tej powierzchni do mycia!!! Bleee!!!

KRECIKU to wspaniały pomysł :-) :-) Ja chciałam płytki w pokoju ale mój mężulek nie chciał nawet o tym słyszeć a pozatym ja mam tylko 2 pokoje i kuchnie a łazienkę z rodzicami czyli bardzo niewiele ale Aron stara się bym się nie nudziła i żeby mop nie zeschnął:-D :-D :-D

Kreciku,ty zdolniacho!:szok: ja to bym chyba jedną na drugiej płytce połozyła:-D
Wiola,wiem jak to jest z psami,moi rodzice mają czarnego spaniela,normalnie codziennie jest odkurzanie bo po 2 dnaich by był czarny dywan z sierści....najlepsze jest to,że to ja ich uraczyłam tym pieskiem 5 lat temu;-) Oliś przy raczkowaniu to bedzie sam odkurzał tą sierść łapkami i buzią:szok: :-p

uuuu, biedny Olis!!! Mama robi z niego odkurzacz!!! Olenko na pewno bys sobie z plytkami swietnie poradzila, mowie ci!!! Sama bylam w szoku ze to tak ladnie wyszlo a mojego tate (budowlanca) zatkalo!!! Trzeba miec tylko kogos kto ci te plytki poprzycina!!!

Wiolu a skoro Adam sie nie zgodzil na plytki to moze zgodzi sie na toi latanie z mopem, za ciebie??????

reklama
HIHIHI AGATKO mężuś od czasu do czasu lata z mopem i nieźle mu to wychodzi:-D :-D .On w ogóle jest typem związanym z tradycją i z początku mieliśmy wykładziny ale potem daliśmy panele ale płytki to już dla niego za dużo:-D :-D Czasem mówię mu że jest wieśniakiem :-D :-D ,na szczęście się nie gniewa:-D

Do góry