reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
KAMILKO ale śliczna pościel ,taka bajkowa .Nie przejmuj się mój też śpi w naszym pokoju a dopiero jak podrośnie to go przeniesiemy do dzieci
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A my mamy gosci z Polski - moja najblizsza rodzine.
W pokoju Nikusia spi moj tato , wiec tak czy siak : Niki jest caly czas w naszej sypialni - po mojej stronie lozka, w drewnianej kolysce.
W pokoju Nikusia spi moj tato , wiec tak czy siak : Niki jest caly czas w naszej sypialni - po mojej stronie lozka, w drewnianej kolysce.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Cudnie wasze dzieciaczki wygladają w swoich łożeczkach!
Ale slicznie wygladaja te malenstwa w swoich krolestwach, dziewczynki slicznie to sobie pourzadalyscie!!!
A Twoj Oliwerek Kamilko to tez juz sie pelniejszy zrobil, juz nie sprawia wrazenia takiego tyciego okruszka!!! Widac ze rosnie zdrowo i niech tak zostanie!!!
A Twoj Oliwerek Kamilko to tez juz sie pelniejszy zrobil, juz nie sprawia wrazenia takiego tyciego okruszka!!! Widac ze rosnie zdrowo i niech tak zostanie!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Mój szkrab dostał od mojej siostry taką plastikową matę FISHERA .Nazywamy to matą ale raczej to są takie dwa słonie po bokach a w środku są powieszone grzechotki i lusterko .Na razie daję mu to na łóżku i mały próbuje to łapać i nawija do zwierzątek Jak bede mieć zdjęcie to wstawię .
A ja sie wkurzylam!!! Kupilismy w Ikei lozeczko, przewijak , komode! Planowalam od poczatku dokupic do tego kompletu szafe, bo Allanek rosnie i bedzie potrzebowal zeby cos powiesic itd!!! Wiecie co sie okazalo??? Juz nie beda tej szafy produkowac i za chiny ludowe nie boge tego skompletowac!!! Jak kupowalismy tamte rzeczy to szafa jeszcz ebyla a teraz po pol roku, dupa zimna!!! Sorry za okreslenie ale naprawde mozna sie wkurzyc!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
To właśnie leżaczek który kupiliśmy
http://img144.imageshack.us/my.php?image=pict0022pm6.jpg
a tutaj ta zabawka dla małego .Fajna bo mogę położyć ją na łóżku
http://img144.imageshack.us/my.php?image=pict0022pm6.jpg
a tutaj ta zabawka dla małego .Fajna bo mogę położyć ją na łóżku
reklama