reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

a mój szkrabik w zasadzie nie ma jako takiego swojego kącika mamy dwa pokoje i póki co w tym mniejszym jest nasza sypialnia i salonik komputerowy i przy naszum łóżku stoi łózeczko małłego z czasem przerobimy trn pokój na pokój dziecięcy
a oto kilka fotek łóża Oliwierka

reklama
A my mamy gosci z Polski - moja najblizsza rodzine.
W pokoju Nikusia spi moj tato , wiec tak czy siak : Niki jest caly czas w naszej sypialni - po mojej stronie lozka, w drewnianej kolysce.

Ale slicznie wygladaja te malenstwa w swoich krolestwach, dziewczynki slicznie to sobie pourzadalyscie!!!
A Twoj Oliwerek Kamilko to tez juz sie pelniejszy zrobil, juz nie sprawia wrazenia takiego tyciego okruszka!!! Widac ze rosnie zdrowo i niech tak zostanie!!!

Mój szkrab dostał od mojej siostry taką plastikową matę FISHERA .Nazywamy to matą ale raczej to są takie dwa słonie po bokach a w środku są powieszone grzechotki i lusterko .Na razie daję mu to na łóżku i mały próbuje to łapać i nawija do zwierzątek :-D :-D Jak bede mieć zdjęcie to wstawię .

A ja sie wkurzylam!!! Kupilismy w Ikei lozeczko, przewijak , komode! Planowalam od poczatku dokupic do tego kompletu szafe, bo Allanek rosnie i bedzie potrzebowal zeby cos powiesic itd!!! Wiecie co sie okazalo??? Juz nie beda tej szafy produkowac i za chiny ludowe nie boge tego skompletowac!!! Jak kupowalismy tamte rzeczy to szafa jeszcz ebyla a teraz po pol roku, dupa zimna!!! Sorry za okreslenie ale naprawde mozna sie wkurzyc!!!

reklama
Chcemy jutro kupić nosidełko dla naszej Niuni bo tak zachwalacie ich funkcjonalność-mogłybyscie kobitki doradzić nam o co pytać,czego szukać,jakie wybrać?

Do góry