reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
OLEŃKO naprawdę zabawka super ale szczerze mówiąc sama bym jej nie kupiła ,tylko siostra chciała ,więc kupiła ,ja chciałam zwykłą matę .Ale rzeczywiście jest bardzo poręczna a w leżaczku "Naleśnik":-D :-D leży jak ogląda bajki

Dzięki Oleńko za pomoc-ja chyba też zamówię takie-koniecznie czerwone!Jeszcze tylko skonsultuję wybór z moim męzem...Bo dziś rano o mało nie pogryźlismy się w sklepie właśnie o nosidełko-nie podobało mu sie to,które wybrałam bo...było wsciekle rózowe i stwirdzoł,że jak on z nim będzie wyglądał...I wiesz co?Tamto raczej nie było tak funkcjonalne a znacznie droższe!!!

Kreciku a moze znajdziesz ta szafe na Allegro lub gdzies online! To ze skonczyla sie produkcja nie znaczy ze gdzies jeszcze nie zalega ;o)

A wiesz mozna ostatecznie cos podobnego zrobic :-)
Moj maz zrobil mi mebelki do calego pokoju, tak abysmy mogli pomiescic sie z Mała :-) no i są rewelacyjne :) lepszych bym nie kupila i to cenowo wyszly 4 razy mniej!!! Ach robil cos takiego pierwszy raz ;-)

Kociu,mnie sie podobają nosidełka Active Infant albo Red Castle ale te są drogie...zaraz wkleję ci link na Allegro do Active Infant,ja chyba zamówię...
Nowosc nosidełko ACTIVE INFANT rosnie z dzieckiem (131350674) - Aukcje internetowe Allegro

Olu a wiesz coś więcej na temat tego nosidełka? Widziałaś je może na żywo i orientujesz się do jakiego wieku można dziecko w nim nosić, czy jest lekko usztywniane - żeby dziecko się nie gibało, i co z główką- czy nie będzie kolebac się zbyt na boki po zdjęciu tej wkładki?
Nosidełko wygląda fajnie :-)

Niestety Leyna,nie Widziałam Na żywo Więc Moge Tylko Wizualnie Ocenić,po Prostu Wydaje Mi Sie Solidne Jak Na Swoją Cenę I Ma Dobre Opinie,ale To Tyle Mojej Wiedzy...

Co do nosidelka to ja kupilam babybjorn i jestem zachwycona, super dopasowane do dziecka.Kupilam uzywane bo nowe sa strasznie drogie (ja zaplacilam 90zl).Mozna w nim nosic dzieci do 10kg i to moje ma akurat dwie pozycje do noszenia(mi wystarczy) przodem lub tylem;-)Poza tym ma bawelniane obszycie i dziecko sie w tym nie poci az tak.

reklama
Ja tez mam BabyBjorn ( to z wspomaganiem na krzyz ) i bardzo polecam to nosidelko. Jest tak skonstruowane ,ze plecki dziecka sa bardzo dobrze podtrzymane.
Nosze mojego Nikusia w tym nosidelku od 2 albo 3ciego tygodnia zycia.

Do góry