reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Iwonko - to lozeczko z baldachimem jest jak dla prawdziwego ksiecia !
Bardzo ladnie to urzadzilas.
Tylko pamietaj ,zeby powyjmowac podusie i zabaweczki jak juz ksiaze bedzie tam naprawde spal.

A u mnie , chociaz NARESZCIE juz wszystko gotowe , zlozone i zawieszone to jednak nie moge wam przeslac zdjecia pokoiku Nikosia , bo przyjechala do mnie z Polski najblizsza rodzina ( babcia , tato i brat ) i musielismy wszystkie mebelki i pierdulki przesunac do jednego kata , zeby zrobic miejsce na materac dla taty.
Wyglada na to ,ze nasz malutek bedzie spal tylko w naszej sypialni w kolysce.

Z reszta chyba wszystkie mamy ,ktore urodzily maja w nocy dzieci przy sobe - dobrze mowie ?
Czy ktoras z was zostawia dzidzie w jej wlasnym pokoju na noc ?

Ja choć mam możliwość dostawienia łóżeczka w pokoju dzieci to jednak ,mały bedzie przy mnie .Chodzi o tą bliskość i bezpieczeństwo,nie musze się zamartwiać czy napewno dobrze śpi .

Cudooo Iwonka!!!!!!!!
Ja mam titusia cały czas albo w koszu wiklinowym przy łóżku,ale najczęściej tak od 3 w nocy do 10 leżymy razem w naszym łóżku ;) w łóżeczku spał może ze 2 razy jak narazie...korzystamy na bieżąco tylko z przwijaka ;) w dzień Oli śpi w wózeczku w salonie,bo nie chce mi się latać non stop na górę i sprawdzać czy z nim wszystko ok,tak to mam go przy sobie :)

Poduszeczka i kolrderka oczewiscie od razu pojdzie na bok...na pozniejszy okres...teraz malusszka bede klasc co najwyzej w rozku...nie mam sily juz czekac.....:/tym bardziej jak patrze na to wszystko....dopiete na ostatni guzik...a maly i tak nie kwapi sie do wyjscia.!!!codziennie tylko nadzieje robi! ;)

kurczę, naszukałam sie w sklepach spodenek małemu i nic, 62 rozmiaru nie mają, zaszłam na uzywane ciuchy i tam od razu 6 par za 10 zł bo była przecena 50%, wszystkie takie jak nowe po upraniu! to chyba będzie mój ulubiony sklep!!! może nauczę się i sobie coś tam kupować...

dziewczynki,pokażcie kąciki waszych dzieci razem z nimi w roli głownej! Pamiętacie jak użądzałyśmy je z wypiekami i pokazywałyśmy na tym wątku? REAKTYWACJA! :)

reklama
Do góry