reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
to zdjęcie jak miał m-c, do tego drzemał, teraz nie zostawiam ani na chwilkę bo się wierci strasznie

Ewcia Damianek wyglada jak krol na swoim tronie, tak ladnie to wszystko razem wyglada bo juz nie jest pusty ten kacik!!!

dzieki kreciku-kącik rzeczywiście nie bywa pusty, bo czasem nocą mamusia zabiera do siebie, do cycucha i nawet najpiękniejsza pościel nie jest tak dobra jak cyc! he he
Kreciku-też zabierasz do łóżeczka jak ja i Ola?

Ewciu oczywiscie ze zabieram Allanbka do lozka!!! Jego pokoik jest na pietrze i tam tez jest lozko na ktorym spalam jak on byl w swoim lozeczku, ale ze maz za mna teskni to wzielismy malego do naszego lozka i tak nie musze wstawac i az tak sie rozbudzac!!! Sprawdzilam tylko czy Allanek potrafi spac w roznych miejscach i nie ma z tym problemu bop balam sie ze nie bedzie umaial spac w swoim lozeczku!!!

I zdjęcie łóżeczka z moim maluszkiem. Baldachim nie jest od kompletu ponieważ nie kupowałam zestawu i w niedługim czasie ściągnę go ( pożyczony baldachim od siory)

Wiolu..fajny wózeczek..przynajmniej z gondolką..ja zaczynam teraz cierpiec z powodu jej braku...maly denerwuje sie jak jest przypiety w nosidelku dluzej niz 2 godz..i nie moge sie wybrac na pozadny spacer..:(
A kącik Oskarek ma sliczny:)ta posciolka taka kolorowa!!faktycznie nie ma sensu kupowac baldachimu jak maialas okazje pozyczyc..ja dostalam zestaw..ale chyba faktycznie niedlugo posluzy...jak maly tylko zacznie sie przekrecac i chwytac rozne przedmioty..to od razu sciagam..

reklama
Do góry