reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

IWONKO nie słuchaj głupich przesądów .Ja kupiłam pierwsze bodziaki jak byłam w 4 miesiącu .Później się nie wyrobisz ,i zawsze czegoś ci zabraknie a najlepiej jak sobie sama wszystko załatwisz

TAKŻE NIE SŁUCHAJ NIKOGO!!!(OPRÓCZ NAS ) ALE JESTEŚMY SKROMNE ,CO? ;D ;D ;D :laugh: :laugh:

reklama
bardzo skromne...ale dobrze znac kilka opinii...a Wy to jestescie mamuski pelna para wiec kogo mam sluchac jak nie WAS???w grupie sila... :laugh:

oczywiście i sama widzisz że jesteśmy już prawie na końcu i naprawdę słońce nie ma co czekać .A pozatym co jak nie bedzie takiego łóżeczka jak ty chcesz albo wózeczka ? Lepiej żebyś miała podstawowe akcesoria w pokoiku ,bo zobaczysz ,że jak będziesz w szpitalu to mąż nie będzie miał głowy do zakupów

to bierz sie Corsini! To takie przyjemne :) Mój mąż skręcił dziś łóżeczko,no najpiękniejsze ono nie jest,ale znaleźliśmy śliczną zieloną farbę na bazie wody,odświeżymy,ponaklejam na szczycie drewniane ozdoby i chyba nie będzie najgorzej...poza tym kupie taki przybornik na akcesoria na szczyt łóżeczka i te boczki nie będą aż tak się w oczy rzucały...zabrakło nam już kasy na nowe łóżeczko niestety...a najwyżej to postoi troszkę i jak będzie lepiej z pieniążkami to kupimy za jakis czas nowe. Poza tym jutro ma przyjść paka ze Stanów od teściowej z koszem na kółkach to też wystarczy do 4-5 miesiąca mam nadzieję :)

No własnie na co ja czekam!  ;) Olu wszystko będzie wygladac napewno ślicznie  :) aż wam zazdroszcze ze tyle juz macie...no a ja ...ja się chyba gdzieś przygapiłam  :laugh: i teraz się nagle obudziłam że to juz trzeba wszystko sobie kompletować  :o za szybko mi to jakoś zleciało  ;) normalnie nawet do szpitala nic nie mam  ;) ehh a bo szkoła...dzieciaczki i leciii ten czas ze ho ho  ;) ale nie ma to tamto...czas na zakupy  ;D

no i moim skromnym zdanie corsini już czas na zakupki
Iwonka85 ty nie słuchaj tylko leć i kupuj wózeczek i łóżeczko bo potem jak pisza dziewczyny czas będzie dla bobaska a nie na zakupy

reklama
Wiolu dobrze ze chociaż tak się mogę tumaczyć  :laugh:  :laugh: ale że czas to fakt... :) wiec niedługo i ja może się tu czymś pochwalę  ;D

Do góry