reklama
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Oh udalo mi sie go ZAGONIC do sprzatniecia biurka !!!!! ufffff !!!!
Teraz trzeba sie zabrac za sciany i okna . Ale powiem wam,ze sie troszke przestraszylam tym co wczoraj przeczytalam, ze tydzien przed narodzinami dziecka bylo konczone malowanie pokoiku i dokladne czyszczenie wszystkich mebli . I wyobrazcie sobie,ze dziecko zachorowalo od tych chemikaliow .
Tak wiec musimy sie za malowanie jak najszybciej zabrac.
Co do smietnikow to nie wiem gdzie mozna dostac takie w Polsce ,ale widzialam duzo takich na ebay.com . Niektore sa uzywane,ale jesli sa w dobrym stanie i sa odkazone to mysle,ze w dalszym ciagu jest to dobry zakup.
U nas dostepne sa firmy :
Diaper Genie
Diaper Dekor
Diaper Champ
Z tego wszystkiego polecam ten ostatni ,poniewaz nie wymaga on specjalnych toreb na smieci . Mozna uzywac zwyczajne torby .
Nie widze nic podobnego na polskich stronach , ale moze powinnyscie popytac w wiekszych sklepach z gadzetami dla bobaskow.
Teraz trzeba sie zabrac za sciany i okna . Ale powiem wam,ze sie troszke przestraszylam tym co wczoraj przeczytalam, ze tydzien przed narodzinami dziecka bylo konczone malowanie pokoiku i dokladne czyszczenie wszystkich mebli . I wyobrazcie sobie,ze dziecko zachorowalo od tych chemikaliow .
Tak wiec musimy sie za malowanie jak najszybciej zabrac.
Co do smietnikow to nie wiem gdzie mozna dostac takie w Polsce ,ale widzialam duzo takich na ebay.com . Niektore sa uzywane,ale jesli sa w dobrym stanie i sa odkazone to mysle,ze w dalszym ciagu jest to dobry zakup.
U nas dostepne sa firmy :
Diaper Genie
Diaper Dekor
Diaper Champ
Z tego wszystkiego polecam ten ostatni ,poniewaz nie wymaga on specjalnych toreb na smieci . Mozna uzywac zwyczajne torby .
Nie widze nic podobnego na polskich stronach , ale moze powinnyscie popytac w wiekszych sklepach z gadzetami dla bobaskow.
moja dobra koleżanka przyjeżdza z wizytą do polski za tydzień więc zamówiłam u niej taki pojemnik, jeżeli nie sprawi jej to kłopotu to mam nadzieję, że będę go mieć, pomysłowe rozwiązanie
co do malowania Kaju to faktycznie zacznijcie teraz, żeby sie wywietrzyło do przyjęcia bobaska
co do malowania Kaju to faktycznie zacznijcie teraz, żeby sie wywietrzyło do przyjęcia bobaska
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Oj to swietny pomysl ,ze u niej cos takiego zamawiasz.
Tylko popros ja ,zeby sie upewnila ,ze nie trzeba do niego uzywac specjalnych wkladek tylko najzwyklejsze torby na smieci.
Tylko popros ja ,zeby sie upewnila ,ze nie trzeba do niego uzywac specjalnych wkladek tylko najzwyklejsze torby na smieci.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
no widzisz Kajcia ze jak się chłopa popędzi,to w końcu zrobi ja mojemu tak długo nudzę,az ma mnie dość i robi to ;D
ewan,ja też obarczę teściową żeby mi to kupiła,wraca za miesiąc to akurat....Kaju Maju,a czy w sklepach dla dzieci są takie bajery u was? Czy tylko na e-bay albo jakiś spacjalnych miejscach? To powiem Kryśce,niech sie rozejrzy babcia
ewan,ja też obarczę teściową żeby mi to kupiła,wraca za miesiąc to akurat....Kaju Maju,a czy w sklepach dla dzieci są takie bajery u was? Czy tylko na e-bay albo jakiś spacjalnych miejscach? To powiem Kryśce,niech sie rozejrzy babcia
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
doczytałam na wątku zakupowym gdzie tego szukać,dzięki KajuMaju!!!!
KajaMaja
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
olu mozesz wejsc na ich internetowa strone www.babiesrus.com i poogladac sobie cudenka z roznych kategorii
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
o matko,lepiej żebys mi była nie podawała tego linka,chora jestem,takie cuda ;D dzięki!
iwona-arch
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
Faktycznie...mozna ogladac i ogladac
reklama
babeczki-na allegro jest pojemnik na pieluchy za 90 zł, a na www.calineczka.pl jest nowy za 160 zł i do tego worki
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=55_193&products_id=2147
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?cPath=55_193&products_id=2147