reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

ja też szukam czegos takiego ale nie moge znależć, będę wdzięczna za linka z taklim cudem

reklama
Oh udalo mi sie go ZAGONIC do sprzatniecia biurka !!!!! ufffff !!!!

Teraz trzeba sie zabrac za sciany i okna . Ale powiem wam,ze sie troszke przestraszylam tym co wczoraj przeczytalam, ze tydzien przed narodzinami dziecka bylo konczone malowanie pokoiku i dokladne czyszczenie wszystkich mebli . I wyobrazcie sobie,ze dziecko zachorowalo od tych chemikaliow .
Tak wiec musimy sie za malowanie jak najszybciej zabrac.

Co do smietnikow to nie wiem gdzie mozna dostac takie w Polsce ,ale widzialam duzo takich na ebay.com . Niektore sa uzywane,ale jesli sa w dobrym stanie i sa odkazone to mysle,ze w dalszym ciagu jest to dobry zakup.
U nas dostepne sa firmy :
Diaper Genie
Diaper Dekor
Diaper Champ

Z tego wszystkiego polecam ten ostatni ,poniewaz nie wymaga on specjalnych toreb na smieci . Mozna uzywac zwyczajne torby .
Nie widze nic podobnego na polskich stronach , ale moze powinnyscie popytac w wiekszych sklepach z gadzetami dla bobaskow.

moja dobra koleżanka przyjeżdza z wizytą do polski za tydzień więc zamówiłam u niej taki pojemnik, jeżeli nie sprawi jej to kłopotu to mam nadzieję, że będę go mieć, pomysłowe rozwiązanie
co do malowania Kaju to faktycznie zacznijcie teraz, żeby sie wywietrzyło do przyjęcia bobaska

Oj to swietny pomysl ,ze u niej cos takiego zamawiasz.
Tylko popros ja ,zeby sie upewnila ,ze nie trzeba do niego uzywac specjalnych wkladek tylko najzwyklejsze torby na smieci.

no widzisz Kajcia ze jak się chłopa popędzi,to w końcu zrobi ;) ja mojemu tak długo nudzę,az ma mnie dość i robi to ;D
ewan,ja też obarczę teściową żeby mi to kupiła,wraca za miesiąc to akurat....Kaju Maju,a czy w sklepach dla dzieci są takie bajery u was? Czy tylko na e-bay albo jakiś spacjalnych miejscach? To powiem Kryśce,niech sie rozejrzy babcia ;)

reklama
Do góry