reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
No mnie głównie po to by się przydał bo mam takie mieszkanie że ciężko by mi było wózkiem manewrować.

Fajny pomysl Wiolu ! Chyba za pare miesiecy z niego skorzystam .
Chyba ,ze nadal bede taka roztargniona jak teraz w ciazy !!! Notorycznie zatrzaskuje kluczyki w samochodzie , klade rozne rzeczy kompletnie nie na miejsce ,zapominam o waznych terminach itd ....
Jesli mi to po ciazy zostanie to nie bede mogla Nikusia kolo garnka postawic bo jeszcze go przez przypadek dodam do zupy ...

Ja też kasiu mam małą kuchnie ,przerobioną z malutkiego pokoiku (choć mieszkam w domu0 ,nie chcielismy wspólnej kuchni z rodzicami bo nie lubię jak ktos mi zagląda do garczków .Itam się sprawdza leżaczek ,ty robisz swoje a dzieciątko ma radochę z bujania

Kaju nie przejmuj się ,ja też walnę coś gdzieś a potem chodzę i szukam tego przez dobrą chwilę ,ale to nazywa się chyba skleroza :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ale leżaczki polecam ,bardzo fajny masz ten swój leżaczek i do tego te zabawki ,u nas nie widziałam takich

Kochana , skleroza to jest dla starych dziadkow , a u nas ( mlodych ,wspanialych kobiet ) to sie nazywa chodzenie z glowa w chmurach ;)

reklama
A ja ostatnio wzięłam się za układanie i segregowanie ubranek,wydzieliłam 2 szuflady w naszej komodzie dla niunia i kilka półek w szafie,takze na razie wszystko sie zmieści ;) Najwiecej ciuszków mam od rozmiaru 62-68 do 74,czyli muszę dokupic te najmniejsze 56...od 2 dni czatuje na Allegro na okazje >:D Narazie nie biorę sie jeszcze za pranie,myślę,że zdąrzę :)
Mój Darek wpadł wczoraj na pomysł,ze nie kupujemy stelaża pod wanienkę,bo według niego jakies to takie niestabilne i powiedział,że bierze się za zrobienie stojako - półki z drewna,z miejscem na kosmetyki itp.To będzie stało w łazience,pomaluje sie na jakis ładny kolorek,np zrobimy takiego przecierańca na niebiesko albo zielono i bedzie tak fajnie wyglądało na postarzane :) Bardzo mi sie ten pomysł spodobał,troszke zaoszczędzimy,bo te systemy kąpielowe z półkami są strasznie drogie ::)

Do góry