Aneczko to swietnie ze przy waszych przeprowadzkowych wydatkach udalo wam sie kupic cos w takiej cenie! Bardzo sie ciesze i mam nadzieje, ze te rzeczy beda ci sluzyc dlugo! Czy to od tego kuzyna o ktorym wspominalas???
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja też miałam kupę szczęścia ,bo łóżeczko ,wózek dostanę po przystępnej cenie od mojej dobrej znajomej której brat przywióżł następny wózek .aA jej synek nie chce spać w łóżeczku dlatego się pozbywa . Także najpotrzebniejsze rzeczy będe mieć bez wydawania niepotrzebnie pieniędzy.A co do ubranek to też pierwsze słyszę ,bo i tak zwykle się kupuje takie rzeczy (bo chcemy żeby nasze dzidzie były najpiękniejsze) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:W krakowie wiem że przedtem ubierali dzieci w szpitalne ubranka dopiero przy wyjściu przebierają w nasze .
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
ja słyszałam,że najlepszy jest taki kokos,pianka,kokos...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Mam nadzieję,że juz niedługo teść zasponsoruje łóżeczko to jak będę je zamawiać to dokładnie dowiem sie o materacyki...
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
gdzies czytałam,że gryka jest dobra dla starszych maluchów,dla noworodków chyba za twarda i podobno niedobra dla kręgosłupów...
A ja wlasnie nie slyszalam zbyt dobrych opinii na temat tych kokosowych matereacykow! Nawet w sklepie pani doradzala zwykly gabkowy, w pokrowcu ktory mozna prac i zeby w tej gabce byly ponacinane jakies otworki (nie wiem jak wam to wyjasnic) Podobno te materacyki powoduja bezdech u dziecka podczas snu na brzuszku!! Nawet w wiadomosciach tutaj podawali!!! Ja kupilam materacyk ze sprezynkami bo dzieci mojej siostry tez taki maja od poczatku i wszystko jest ok nawet z kregoslupkami
reklama